Dagboekjes


Vertelt u eens: wat hebt u de afgelopen maand meegemaakt? En het afgelopen halfjaar? Het valt u waarschijnlijk nog niet mee om een goed overzicht te geven. Ons geheugen is beperkt!
Dat geldt natuurlijk ook voor militairen en hun familie. Terwijl het juist zo belangrijk is dat zij bij thuiskomst hun ervaringen delen. Dat ze weten van elkaar wat ze hebben meegemaakt én wat dat met hen deed. Grote en kleine dingen, leuke en minder leuke gebeurtenissen.

Notitieboekje met bezinnende spreuken

De oplossing: het speciale dagboekje van Hulp voor Helden. Wij stellen het gratis ter beschikking aan militairen die op uitzending gaan, als onderdeel van het Heldenpakket. Het is in feite een notitieboekje in twee uitvoeringen: één voor de militair en één voor zijn thuisfront. In dit boekje is alle ruimte om gebeurtenissen, gevoelens en gedachten te noteren.
Daarnaast valt er ook het nodige te lezen. In het dagboekje zijn spreuken opgenomen die tot bezinning bijdragen.

Het dagboekje laat de militair en het thuisfront na een missie bij elkaar op verhaal komen en daarmee de draad op te pakken bij terugkomst. Het vormt dus een absoluut verbindingsonderdeel.

Steun het project en maak uw gift over zodat elke militair die op missie gaat een Heldenpakket en dagboekjes krijgt!

Dagboekjes

Neem contact op


Neem voor meer informatie over Stichting KPPR en Hulp voor Helden contact op met Jos Brouwer (fondswerving & PR) via de volgende gegevens:

T 055 355 4039 E info@hulpvoorhelden.nl