Faes - zakelijke sponsor 2022

Wij zijn Faes – The packaging people

In ons familiebedrijf staan mensen al 35 jaar centraal. Faes is een eerste generatie familiebedrijf uit Reusel en wijNieuw logo Faes weten dat ongeacht de business,  het uiteindelijk allemaal om mensen draait. Niet voor niets zijn wij The Packaging People.

Binnen Faes is geen verpakkingsvraagstuk te complex. The Packaging People tonen iedere dag weer tomeloze inzet om met hun kennis, ervaring en creativiteit verpakkingsoplossingen op maat te leveren. En dat gaat verder dan de fysieke verpakking. Wij weten dat er binnen vrijwel alle ketens en logistieke processen winst te behalen valt door slim verpakken. Daarom denken we ook proactief mee over het stroomlijnen van het logistieke en verpakkingsproces van onze klanten.

Connectie met Defensie en de sponsoring

“Voor de mensen die dagelijks 'in de frontlinie' staan voor onze veiligheid en ons welzijn, is het goed beschermen en verpakken van materialen cruciaal.” Dit is dé reden waarom wij als Faes een nauwe samenwerking met Defensie  hebben.

Lloyd Horgan 3Faes ontwerpt en ontwikkelt onder andere verpakkingen die volledig zijn afgestemd op de behoeften van defensie. Hoe veeleisend en complex de toepassing ook is. Denk aan robuuste aluminium kisten om spullen georganiseerd in op te bergen. Kunststof koffers met geïntegreerde elektronische apparatuur, voor ‘in het veld’. Of flightcases die per situatie configureerbaar en snel te installeren zijn. Onze packaging people begrijpen wat in de defensie sector belangrijk is. Zo zijn wij op de hoogte van normeringen en certificeringen als UN-, NEN-, ISO- en Mil-Spec, maar ook van aanbestedingstrajecten.

Binnen Faes zijn er ook meerdere veteranen werkzaam. Zij weten die aansluiting met Defensie als beste te vinden. Via onze veteranen horen wij ook de verhalen van andere veteranen en militairen en hetgeen zij meemaken tijdens hun missie.

Door de actie Walk4Veterans is de organisatie Hulp voor Helden in staat om steeds meer projecten te ondersteunen die bijdragen aan preventie en nazorg voor militairen tijdens en na hun missie.  Hieraan wil Faes graag haar steentje bijdragen om dit te kunnen realiseren.

Klik hier om naar de actiepagina van de Walk4Veterans te gaan en sponsor! Klik hier voor de website van Faes. 

Sluiten