Banner zakelijk investeren

Investeren in het welzijn van onze Helden

Goed doen is investeren!

Het sponsoren van Hulp voor Helden betekent rendement halen. Dit in tegenstelling tot schenken en geven. Want het resultaat hoeft niet alleen economisch te zijn. Sociale winst kan soms net zo belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan maatschappelijke betrokkenheid, meedoen met maatschappelijk verantwoord ondernemen, het motiveren van medewerkers, het vergroten van naamsbekendheid,imagoverbetering en fiscale redenen. Allemaal onderdelen die positief bijdragen aan uw bedrijfsvoering.

Een sponsorschap van Hulp voor Helden levert u altijd iets op

Een zakelijke investering is altijd een bewuste keuze. Investeren in Hulp voor Helden dus ook! U sluit daarmee bijvoorbeeld aan bij het belangrijke maatschappelijke thema 'veiligheid', waardoor u vraaggericht handelt, en niet aanbodgericht. Bovendien bestaat Hulp voor Helden al bijna 150 jaar en beschikt o.a. over een CBF keurmerk. Een duurzame en betrouwbare samenwerking, en dus duurzaam succes, is hierdoor gewaarborgd.

Hoe wilt u steunen?

Medewerkers

Knop - zakelijk W4V

Met de Walk4Veterans @work betrekt u uw medewerkers bij het realiseren van erkenning, waardering en steun voor veteranen en hun thuisfront.

Meer info

Jongeren

Knop - zakelijk VeVa

Als sponsor van VeVa Marcheert steunt u een belangrijk doel: meer erkenning en waardering voor veteranen onder jongeren - MBO studenten en hun omgeving!

Meer info

Verbinding naar wens

Knop - zakelijk MVO

Actief bijdragen aan het welzijn van onze militairen, veteranen en hun thuisfront? Bekijk de mogelijkheden of ga met ons in gesprek over uw eigen ideeën.

Meer info
Sluiten