11 september | Bijzondere deelnemer | zakelijke sponsor | Projecten
Walk4Veterans nieuwsbrief 4

Nog 4 weken!

Je kunt nog 4 weken wandelen, fietsen, hardlopen, skeeleren, skippyballen, zwemmen of wat dan ook meer! Zet de eindspurt in en zet nog even alles op alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor onze veteranen!

Op zaterdag 11 september sluiten we de Walk4Veterans 2021 af met een gezamenlijke wandeltocht in Doorn vanuit het Militair revalidatiecentrum.

Alle seinen staan op groen voor deze dag en de voorbereidingen zijn in volle gang. Er zijn weer prachtige wandelingen uitgezet op de Utrechtse Heuvelrug en onze vrijwilligers staan voor je klaar. Schrijf je in als je nog helemaal niet ingeschreven staat of geef je op via mail als je de afgelopen periode al vanuit huis meegedaan hebt.

Je bent van harte welkom!

Kijk voor alle info op onze site!

Een bijzondere deelnemer

Aloys heeft zich als doel gesteld om een "rondje Hoeksche Waard" te maken, een afstand van ongeveeer 75 kilometer die hij in verschillende etappes hardlopend aflegt.

"Hij die iets wil vindt een oplossing.
HIj die niets wil vindt een excuus"

De libanon-veteraan weet heel goed hoe het voelt om met PTSS te leven en hulp nodig te hebben. Daarnaast is bewegen een tweede natuur voor Aloys en snijdt het mes zo aan twee kanten!

Lees verder....

Een data-analyse expert vertelt

Een van de zakelijke sponsoren van de Walk4Veterans 2021, is DataExpert, een bedrijf dat zich richt op data-analyse voor veiligheidsdoeleinden.

"De Walk4Veterans actie is een manier om ons respect
te tonen voor wat onze veteranen doen;
soms op plekken waar niemand wil zijn!"

Ana Maria is Manager Counter Crime Analytics bij DataExpert en vertelt waarom zij meedoet en wat haar beweegt.

Lees verder.....

Veteranenprojecten

Met de Walk4Veterans ondersteunen we diverse projecten voor veteranen. We zetten ze nog even voor je op een rijtje.

Veteranenhond
hulphondEen veteranenhond ondersteunt een veteraan met PTSS en is een maatje, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Een veteranenhond maakt zijn baasje wakker bij nachtmerries en trekt hem weg uit stressvolle situaties. Met een veteranenhond krijgt een veteraan met PTSS een stukje vrijheid terug! Lees meer....

 

 

Veteranenlocatie
MunitiedepotIn Nieuw Balinge, Drenthe, wordt door de stichting Erfgoed Arsenaal gewerkt aan de ontwikkeling van een bouwhistorisch materialendepot. Momenteel zijn daar ook 6 veteranen met PTSS bij betrokken. Zij vinden hier een plek om naartoe te 'vluchten' als het hen even te veel wordt. Ze kunnen hier koffie drinken, praten of wandelen maar ook diverse werkzaamheden verrichten. Lees meer....

Missionkit
MissionKit-3Iedere uitgezonden militair krijgt een Missionkit mee, een pakket met diverse items waarmee we hen vanuit de samenleving een hart onder de riem steken en de communicatie met het thuisfront ondersteunen. Lees meer....

 

De teller voor deze prachtige projecten staat inmiddels op ruim € 42.000!  Jouw deelname aan de Walk4Veterans maakt echt het verschil!

Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
info@walk4veterans.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid