Walk4Veterans 2021......een groot succes!
Walk4Veterans nieuwsbrief

Finish!

De achtste Walk4Veterans is een feit: van Veteranendag op 26 juni tot en met zaterdag 11 september is er gewandeld, hardgelopen, gemountainbiked en zelfs parachute gesprongen!

En de eindopbrengst van de Walk4Veterans 2021 is..........€ 64.508,-!! Wat een ongelooflijk mooi bedrag!!  Met deze opbrengst kunnen we diverse projecten ondersteunen die het welzijn van militairen, veteranen en hun thuisfront bevorderen en hen de aandacht en erkenning geven die zij verdienen!

Alle deelnemers en sponsoren: Ontzettend bedankt voor al jullie inzet, prestaties en gulle donaties! We zijn ontzettend dankbaar voor een ieders inbreng en hopen er volgend jaar wederom een fantastsche Walk4Veterans van te maken!
Kijk op onze website voor alle doelbestedingen

Korps adelborsten

We hebben niet alleen cheques weggegeven.....we hebben er ook eentje in ontvangst mogen nemen!

Van het Korps Adelborsten van het Koninklijk Instituut voor de Marine, ontvingen wij het geweldige bedrag van maar liefst € 7.903,45! Met een ludieke veiling hebben zij dit mooie bedrag bij elkaar weten te brengen en aan ons overhandigd op de slotbijeenkomst van de Walk4Veterans. Ontzettend bedankt!

Slotdag 11 september

Zaterdag 11 september hebben we de Walk4Veterans afgesloten met een gezamenlijke wandeling met start en finish bij het Militair Revalidatiecentrum in Doorn. De wandelaars hebben genoten van de geheel uit-gepijlde routes door het mooie Utrechtse Heuvelrug-landschap. Het was een prachtige dag en een goede afsluiting van een geweldig evenement!

We zijn het Militair Revalidatie Centrum Aardenburg dankbaar voor hun gastvrijheid en de sponsoring van de koffie en thee voor alle wandelaars.

Het Nederlands Veteraneninstituut heeft de t-shirts gesponsord, zodat deelnemers zichtbaar voor ons konden wandelen.

De Rekwisieten commissie van de Koninklijke Landmacht heeft twee prachtige voertuigen met bemanning ter beschikking gesteld voor het rustpunt van de wandelaars van de 10 en 20 kilometer.

Het Ministerie van Defensie heeft de sponsoring van de pakketten met lekkers en het verse fruit voor alle wandelaars voor haar rekening genomen.

En de vertegenwoordiger van de Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht, Overste Badoux, heeft een mooie speech gehouden en het startschot gelost. (Deze speech is in zijn geheel terug te vinden via onze website.)

En natuurlijk zijn wel heel erg dankbaar voor de hulp van onze eigen vrijwilligers. Zonder hen was deze dag niet mogelijk. Op naar de Walk4Veterans 2022!

Zakelijke sponsor: Atos

De Walk4Veterans; een zeer geslaagde uitdaging voor Atos!

Atos Nederland was dit jaar zakelijk sponsor van de Walk4Veterans. En dat is zeer uitzonderlijk volgens Rob Jobben, Hoofd Publieke Sector en Defensie. “Als organisatie doen we eigenlijk nooit aan lokale sponsoring. Want waar leg je dan de grens? Er bestaan zoveel goede doelen. De regel is wat sponsoring betreft binnen Atos Nederland simpel; ‘we doen het gewoon niet’.

Lees verder

Vrijwilligers gezocht

Om van de Walk4Veterans 2022, een nog groter succes te maken en nog meer veteranen te kunnen helpen, zijn we op zoek naar vrijwilligers.

Vindt je het leuk om te helpen met het uitzetten van de wandelingen? Ben je  EHBO-er en wil je de wandelaars ondersteunen? Vind je het leuk om mensen te verwelkomen en in te schrijven? Lijkt het je leuk om diverse merchandise aan de man/vrouw te brengen? Ben je een fanatieke vlogger-blogger-fotograaf? Of ben je een echte 'manusje-van-alles' en vind je het leuk om allerlei hand en spandiensten te verrichten??


Dan zijn we op zoek naar jou!!

Meld je aan via de mail en kom ons vrijwilligers-team van de Walk4Veterans versterken! 

Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
info@walk4veterans.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid