Nieuwe look | MissionKit | Walk4Veterans | Winactie | Baltic Sea Circle
Oktober 2019

Een nieuwe look

Is het je opgevallen? Onze nieuwsbrief steekt in een nieuw jasje. We zijn overgestapt op een ander systeem, waarbij alle communicatie met onze betrokkenen vanuit één systeem mogelijk is. Veiliger, sneller en kostenbesparend! We hebben ons best gedaan om alle informatie goed over te zetten, maar we vragen je toch om je naam, email en voorkeuren te checken en zonodig aan te passen. Dit kan via onderstaande button.

MissionKit: even bij het thuisfront zijn

Alle militairen die op missie gaan, én hun thuisfront, geven we met de MissionKit een steuntje in de rug. We ontvingen bericht van een militair op missie in Afghanistan: 'Persoonlijk vind ik het een mooi medium om 's avonds even op deze manier bij het thuisfront te zijn! Even een puzzel in het Nederlands of zomaar een gedicht lezen van een collega. Wij gaan hier in het missiegebied ook Kerst en Oud en Nieuw vieren. De thema pagina's en het waxinelichtje gaan zeker van pas komen!'

Zaterdag 14 september organiseerden we de Walk4Veterans Doorn. Vanuit Militair Revalidatie Centrum Aardenburg wandelden en renden 250 deelnemers ruim € 19.000 (inclusief de opbrengst van de Walk4Veterans Havelte) bij elkaar voor een veteranenhond. Hierdoor geven we een veteraan met PTSS echt nieuw perspectief!

Noteer alvast zaterdag 12 september 2020 voor de Walk4Veterans Doorn in je agenda!

Ben je enthousiast over het werk van Hulp voor Helden? Je kunt bij ons ook donateur worden, zodat je structureel bijdraagt aan onze projecten en hiermee aan het welzijn van militairen, veteranen en hun thuisfront. We hebben nu een leuke actie!

Baltic Sea Circle 2020: team 'De-Ice Darlings'

'Een avontuur beleven dat je nooit zult vergeten is één ding, maar anderen helpen terwijl je met je eigen rally bezig bent, dat is waar wij voor staan!' Het enige deelnemende damesteam, de 'De-Ice Darlings' uit Nederland doet tussen 22 februari en 8 maart 2020 mee aan de Baltic Sea Circle winteredition, de noordelijkste rally ter wereld. Met dit grote avontuur zamelen Anja en Lisette geld in voor het project veteranenhond!

Bronbeek bakt

Onder begeleiding van Anna Yilmaz versierden bewoners van Militair Tehuis Bronbeek in Arnhem sloffen die door Anna, Korporaal bij Koninklijke Marine, waren gebakken. Aansluitend was tijdens de veteranenborrel een veiling. De Commandant van Bronbeek, Kolonel van Dreumel, bleek een perfecte veilingmeester. Bijzondere objecten gingen onder de hamer. De opbrengst voor de projecten van Hulp voor Helden was ruim 700 euro!

055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl | www.hulpvoorhelden.nl
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid