Dankzij Hulp voor Helden een 'thuis' voor veteranen én militairen
Nieuwsbrief 2, juni 2021
Een 'thuis' voor militair én veteraan

Op het voormalige militaire complex in Nieuw Balinge, wordt met de financiële steun van Hulp voor Helden, gewerkt aan een duurzame en veilige plek voor militairen en veteranen. Een plek waar zij even tot rust kunnen komen en waar gewerkt en gepraat kan worden. Een verbindingspunt voor rust, zingeving en kracht!

Lees verder
VeVa marcheert!

Voor de Veva studenten van het ROC Nijmegen heeft stagiaire Sascha van Well, een 24 uurs mars geïnitieerd op 29 en 30 april. In 2 etappes van 12 uur en 4 estafettemarsen van 15 kilometer lang, zijn de studenten geconfronteerd met de fysieke en mentale componenten van het 'militair zijn'.

Lees verder
Walk4Veterans: Vrij om te gaan!

Kom in actie voor veteranen en doe mee! Van 26 juni, Veteranendag, tot en met 11 september kun je wandelen, fietsen, hardlopen of een andere zelfbedachte activiteit ten uitvoer brengen! Bedenk een uitdaging, schrijf je in voor de Walk4Veterans en laat je sponsoren. De opbrengst komt ten goede aan diverse projecten voor veteranen zoals bijvoorbeeld de Veteranenhond.

Lees verder
Nieuwe website

Onze website is geheel vernieuwd! Vanaf nu kan je een eigen inzamelingsactie starten voor onze “helden” met behulp van een collectebus. Dit kan veilig, snel en eenvoudig. De stappen voor het starten van een collectebus worden één voor één uitgelegd. Daarnaast hebben we ook meer verhalen, interessante blogs, een eenvoudige zoekfunctie en een duidelijk overzicht van al onze projecten. Neem snel een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt!

Lees verder
Wij zijn op zoek naar bloggers!

Wij zijn op zoek naar gastbloggers uit het thuisfront die zelf een geliefde hebben die op missie is, gaat of is geweest. Of het nu gaat over je zoon of je dochter, je vriend of vriendin, je vader of je moeder. Wij brengen jouw verhaal graag onder de aandacht. Wat betekent dit in de praktijk? Waar loop je tegenaan? Hoe ga je ermee om? Hoe regel je alles alleen? Welke tips heb jij voor andere thuisfronters?

Lees verder
Even Voorstellen

Mijn naam is Joppe Buurman, ik ben 22 jaar en woon in Haaksbergen. Op dit moment ben ik bezig met mijn vierde en laatste studiejaar van de opleiding ‘Commerciële Economie - Sportmarketing’ aan de hogeschool Saxion te Deventer. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het voetbalveld of op een terrasje met mijn vrienden te vinden.

Lees verder
Kinderboek: Sil snapt het niet

Sil is een doodgewoon jongetje, met doodgewone ouders. Hoewel, de papa van Sil doet soms een beetje raar. Sil snapt niet waarom. Sil vertegenwoordigt in dit boekje vele jongens en meisjes waarvan de papa of mama PTSS heeft. Kinderen die elke dag dingen meemaken die ze niet helemaal begrijpen. Dingen die ze wel graag zouden willen begrijpen.

Lees verder
Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid