Inschrijving geopend | Oeps.....foutje! | Fotowedstrijd | Routes

Inschrijving geopend!

Je kunt van start, de inschrijving is geopend! Ga naar de website en meld je vandaag nog aan!

Bij de inschrijving kun je kiezen voor de verschillende categorien: walkers (wandelen), runners (hardlopen) of special forces. Als hardlopen of wandelen niet zo bij je past, maar je wilt wel in beweging komen en meedoen, dan is de 'special forces' wat voor jou.

Bedenk zelf wat je wilt doen en ga er voor. Denk bijvoorbeeld eens aan skeeleren of skateboarden, maar ook aan touwtje springen of skippyballen! De inmiddels wereldberoemde 100-jarige veteraan Tom Moore kan ook een inspiratie voor je zijn.

Wat je ook doet, draag op jouw manier je steentje bij aan het doel van
€ 75.000,- voor de training en plaatsing van een veteranenhond

Oeps.....foutje!

In de vorige nieuwsbrief las je dat je bij inschrijving voor 12 juli geen inschrijfkosten hoefde te betalen. Dat hadden we mooi bedacht, maar kan helaas technisch niet. Excuses van onze kant!

Maar geen man overboord: je schrijft je nu in voor het symbolische bedrag van € 1,-. Die rekenen we mee als sponsorgeld, dus de eerste euro voor een veteranenhond is met je inschrijving al binnen!  

Fotowedstrijd

Maak de mooiste foto tijdens je wandeling of hardlooprondje voor de Walk4Vetrans  met het thema 'Vrij om te gaan', en je maakt kans op een kadobon van € 75,- van CameraNU !

Wat is 'vrijheid' voor jou? Wat betekent het om 'vrij te zijn'? Het kan een weids uitzicht zijn, een vlinder of een ontluikende bloem maar je kunt ook een (oorlogs-)monument mooi in beeld brengen dat symbool staat voor vrijheid!

Deel je foto voor 12 september op op onze tijdlijn van Facebook (@Walk4Veterans) en/of Instagram ( #Hulpvoorhelden) en mail de foto naar info@walk4veterans.nl. Vermeld in je mail je naam en telefoonnummer en je verhaal achter de foto. De winnende foto zie je terug op onze social media!

Vrijheidsroutes

Ben je een echte wandelaar (of hardloper!), neem dan een kijkje bij onze vrijheidsroutes. Speciaal voor deze editie van de Walk4Veterans, die in het teken staat van 75 jaar vrijheid in Nederland, zijn wandelingen geselecteerd die bijvoorbeeld langs een oorlogsmonument, of militaire begraafplaats voeren of door een gebied met een bijzonder oorlogsverhaal. Bij elke route staat aangegeven of deze route geschikt is voor een scootmobiel of rolstoel en ook of je je hond mee mag nemen. Elke provincie komt aan bod.

Bij Merselo in Limburg bijvoorbeeld, kun je het 'Peelpad, etappe 17' lopen, die eindigt in Overloon. De Duitsers hadden deze streek tussen de Peel en Maas gekozen als front tegen de geallieerde bevrijdingsoperatie. Aan de ene kant moeras en aan de andere kant de Maas: een gebied met veel water en beken, zware bebossing en slechts één grote verkeersweg. De slag om Overloon is de geschiedenis ingegaan als de enige tankslag die op Nederlands grondgebeid plaatsgevonden heeft. Het museum en de militaire begraafplaats bij Overloon, zijn blijvende herinneringen aan deze gebeurtenis.

Deze prachtige wandeling van 16 kilometer, loopt vooral over onverharde paden in gevarieerd bosgebied.

Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
info@walk4veterans.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid