Vliegende start!
Walk4Veterans nieuwsbrief 2

We zijn van start!

Sinds zaterdag 26 juni jl. is de Walk4Veterans officieel van start!

Met  op 2 juli al 103 individuele deelnemers, 8 teams, 3 zakelijke sponsors en  € 31.728 (incl. zakelijks sponsoring) op de teller kunnen we gerust spreken van een vliegende start!

Wat fantastisch om te zien dat er al zoveel gewandeld, hardgelopen, gemountainbiked en gesprongen wordt.

Want over springen gesproken.....heeft u de parachutesprong van 'onze' mw. Nelly Singerling al gezien?? Ze heeft op 27 juni haar sprong gemaakt met tandemmaster Jarno. Ze heeft weer volop genoten van de vrijheid die ze dan ervaart, als ze in de lucht 'hangt'! En dat gunt ze een veteraan met PTSS ook, de vrijheid om te gaan!

Wil jij ook een steentje bijdragen? Schrijf je in of sponsor een deelnemer.
Er kan ook direct gedoneerd worden voor het project Veteranenhond!

Welkom Atos

Voor het eerst in de geschiedenis van de Walk4Veterans, gaan ook zakelijke sponsors zich nu actief inzetten voor veteranen!

In dit kader introduceren we deze week Atos Nederland - een wereldwijde leider in digitale transformatie en de nummer één in Europa als het gaat om Cybersecurity, Cloud en High-Performance Computing.

"Moed, daadkracht, menselijkheid en verantwoordelijkheid. Het zijn waarden die goed aansluiten op waar Atos voor staat. Dat is de reden waarom wij als sponsor de missie van de Walk4Veterns ondersteunen".

Atos werkt nauw samen met het Ministerie van Defensie en samen bouwen zij aan een nieuwe en toekomstbestendige IT-structuur .

Diverse medewerkers van Atos zijn inmiddels ook deelnemer aan de Walk4Veterans en zetten zo hun beste beentje voor, om erkeninning en waardering te tonen voor de ruim 100.000 veteranen in Nederland! Lees meer...

Mannen met een missie!

Majoor Erik en Adjudant Gerard zijn mannen met een missie: een marathon lopen voor hun collega's die niet zonder kleerscheuren uit een missie zijn teruggekeerd.

"Het zou mooi zijn als de samenleving en de veteranen goed met elkaar uit de voeten kunnen. De samenleving zendt hen uit, de samenleving zou hen na afloop ook weer op moeten nemen".
-- Erik, reservist --

Op 16 juli aanstaande hopen de twee mannen hun marathon te gaan lopen. De start is om 8.00 uur vanuit de School voor Vredesmissies in Harskamp, waar beiden aan verbonden zijn. De finish is, als alles volgens plan verloop, rond 12.30 uur in Elburg. Lees meer....

Volg deze mannen op Facebook of sponsor Erik en/of Gerard!

Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
info@walk4veterans.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid