Een veteranenhond | Baltic Sea Circle | Donateursactie | Kickboksgala
Nieuwsbrief februari 2020

Een veteranenhond, niet zo maar een hond....

Veteranenhonden maken écht het verschil in het leven van een uitbehandelde veteraan met PTSS. Zo ook bij veteraan Inno. De selectie, training, plaatsing en nazorg van één hulphond kost 20.000 euro en wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Met jouw donatie biedt je een veteraan met PTSS nieuw perspectief!

Op karakter naar de Noordkaap

7500 kilometer, 16 dagen, 10 landen, geen navigatie, geen snelwegen. Na maandenlange voorbereidingen is het nu bijna zo ver! Anja en Lisette (team De-Ice Darlings) vertrekken zaterdag 22 februari vanuit Hamburg om deel te nemen aan de meest noordelijke rally ter wereld: de Baltic Sea Circle 2020. Ze zamelen hiermee geld in voor een veteranenhond. Hart van Nederland maakte alvast een mooie reportage.

Word donateur, met korting naar militaire musea

Vrede en veiligheid in de wereld. Een groot goed, waarbij we de inzet van militairen, veteranen en hun thuisfront niet mogen vergeten! Als donateur van Hulp voor Helden draag je structureel bij aan hun welzijn. En als dank voor jouw steun profiteer jij van diverse kortingsacties!

Kickboksgala sportschool Tabonon

Op zaterdag 7 maart organiseert vechtsportschool Tabonon uit Zwolle en Raalte een kickbokstoernooi. De opbrengst van deze dag is voor Hulp voor Helden.

Kijkje achter de schermen bij de Marine

In de tweede helft van 2019 maakten nieuwe donateurs kans op een rondleiding op een Marineschip door Anna Yilmaz, Korporaal bij Koninklijke Marine. De gelukkige winnaar was Hans Nobel. Samen met zijn kinderen genoot hij van een rondleiding op een Marineschip. 'Goed geregeld en informatief. Het was prettig om op een andere manier met mensen te kunnen praten die een vak uit oefenen wat zich eigenlijk aan het oog onttrekt.' aldus Hans.

Scholieren in actie voor veteranen

Romy en Femke organiseerden als opdracht voor school het evenement 'Soldaat willen zijn?!' Zo'n 30 kinderen gingen in het bos bij Ommeren op zoek naar twee gewonde piloten, die tijdens de oorlog waren neergestort. Hindernissen en vijanden maakten het allemaal erg spannend! Gelukkig liep het goed af en werden de piloten gevonden. De opbrengst van 64 euro kwam ten goede aan Hulp voor Helden. Hiermeer laten Romy en Femke zien dat ze militairen, veteranen en hun thuisfront een warm hart toedragen.

Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid