Word donateur en win | Kerstactie MissionKits | Kerstkadotip | Op vakantie?
December, geefmaand!

Militairen, veteranen en hun thuisfront verdienen onze steun!

Vrede op aarde zingen we met kerst. Maar vrede is al lang niet meer vanzelfsprekend... Geef jij om vrede en veiligheid in de wereld? Dit is waar militairen, veteranen én hun thuisfront voor staan en soms hoge offers voor brengen. Steun hun welzijn! Word nú donateur bij Hulp voor Helden en steun projecten die bijdragen aan het welzijn van militairen, veteranen én hun thuisfront! Bij aanmelding vóór 31 december 2019 maak je bovendien kans op een rondleiding op een Marineschip door Anna Yilmaz.

Steun militairen die met kerst op missie zijn!

Ruim 700 militairen geven hun inzet tijdens de kerstdagen voor vrede en veiligheid. Zij zijn dan op missie en kunnen de kerstdagen niet thuis vieren. Geef hen én hun thuisfront een steuntje in de rug en doneer één of meerdere MissionKits!

Nog op zoek naar een uniek kerstgeschenk?

Koop een handgemaakte armband van Dutch Wrist Art! Verwen jezelf of geef dit prachtige sieraad kado. Deze maand krijg je 5 euro korting (kortingscode 'december') en betaal je bovendien ook geen verzendkosten. En het mooie is dat 10% van de prijs ten goede komt aan Fonds Veteranenhond!

Wordt het de sneeuw of juist de zon?

De één houdt van een skivakantie, de ander gaat liever naar een plek waar het in de winter al heerlijk warm is. Wat je ook gaat doen, regel je accomodatie via de volgende link: https://www.booking.com/steunhulpvoorhelden. Van elke boeking via deze link ontvangt Hulp voor Helden een aanzienlijke bijdrage. Laat de voorpret maar vast beginnen!

055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl | www.hulpvoorhelden.nl
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid