Bent u/jij er klaar voor...?!?
Walk4Veterans nieuwsbrief 1

Klaar voor de start?

Het is bijna zover......de start van de 8e Walk4Veterans!

Zijn de wandelschoenen al uit het stof gehaald? De hardloopschoenen klaargezet of de skippybal al opgepompt??

Vanaf zaterdag 26 juni, Nationale Veteranendag, tot en met zaterdag 11 september, kan er weer volop gewandeld, hardgelopen of welke andere zelfbedachte activiteit dan ook uitgevoerd worden.

We dagen je uit om in een periode van 75 dagen, 75 kilometer af te leggen en daarmee ten minste 75 euro aan sponsorgeld op te halen.

Je bepaalt helemaal zelf wanneer je erop uit gaat, hoeveel kilometer je per keer aflegt, en waar je dat gaat doen. Wat je ook bedenkt waarbij je in beweging komt: Elke actie is geld waard! Doe jij ook (weer) mee?

Bijzondere uitdagingen

Geweldig om te zien dat er al weer 56 deelnemers ingeschreven zijn en dat de eerste € 10.000 een feit is!

Eén van de deelnemers in de categorie 'Special Forces' is de bijna 93-jarige mw. Nelly Singerling. Misschien kent u haar nog van vorig jaar. En ja, ook dit jaar gaat zij de sprong wagen! Op zondag 27 juni, als de weersomstandigheden het toelaten, zal zij opnieuw een parachutesprong maken, samen met haar 22-jarige kleindochter Alicia uit Canada.

De beide dames springen vanaf vliegveld Seppe en de tandemmaster van Nelly is Jarno, majoor en veteraan. Natuurlijk wil ook zij zoveel mogelijk geld ophalen! Sponsor je haar?

sponsortips

Best lastig om geld te vragen voor je activiteiten. Hoe doe je dat nu het beste?

We geven je een aantal tips:

  • Durf te vragen! Het is misschien best lastig om anderen om geld te vragen maar je vraagt het niet voor jezelf. Het gaat om onze helden en alle beetjes helpen.
  • Benader iedereen persoonlijk. Behalve dat je op social media om aandacht kunt vragen, kun je ook je contacten via Whatsapp , SMS of email persoonlijk benaderen.
  • Zien geven, doet geven! Je inschrijving is al een startdonatie. Begin eerst met je contacten die onze helden sowieso al een warm hart toedragen. Hoe groter het bedrag op je sponsorpagina hoe groter de bereidheid bij anderen om ook te geven!

Neem een kijkje op onze toolkit-pagina voor alle tips en beeldmateriaal. En heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

veel gestelde vragen

We krijgen met regelmaat een vraag over ons mooie evenement. De meest voorkomende zetten we hier voor je op een rijtje:

Moet ik bijhouden hoeveel kilometer ik gewandeld heb?
Er zijn geen controle-posten! Je kunt zelf bijhouden hoeveel kilometer je gewandeld hebt met een app of op papier. We kunnen niet van elke deelnemer de kilometers controleren. Het belangrijkste is dat je lekker in beweging komt en dat we gaan voor dat ene doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor onze mooie projecten voor veteranen!

Hoe kan ik mijn profielfoto op mijn sponsorpagina plaatsen?
Stuur ons per mail een foto met jpg-bestandsformaat met een resolutie van tenminste 800 x 600 pixels. Zet je deelnemersnummer in de mail en wij plaatsen de foto voor je!

Hoeveel tekst kan ik kwijt op mijn sponsorpagina?
Er is plaats voor 160 tekens. Heb je moeite om de juiste woorden te vinden? Wij helpen je graag!

Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
info@walk4veterans.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid