Dáárom Hulp voor Helden


Militairen, veteranen en hun thuisfront verdienen de aandacht, erkenning en steun van iedereen! Helden zijn het, die zich verantwoordelijk voelen voor de veiligheid en vrede in de wereld. Ze kiezen voor een beroep waarin dienstbaarheid en avontuur samengaan. Maar ook een beroep waarin ze geconfronteerd kunnen worden met onzichtbare en soms onverslaanbare vijanden; Angst, eenzaamheid, gebrek aan erkenning, ervaringen die inslaan als een bom, emoties en herbelevingen.
Militairen op hun missie
Laten we de mensen die deze vijanden trotseren daarvoor erkentelijk zijn. Laten we hen en hun thuisfront ondersteunen en bijstaan! Daarom onze missie:

Hulp voor Helden wil het welzijn bevorderen van mensen die militair of veteraan zijn.

Samen met u, samen met andere organisaties. Samen met iedereen die de krijgsmacht een hart onder de riem wil steken.

De directe zorg voor het welzijn van militairen en veteranen is een verantwoordelijkheid van Defensie. Daarnaast valt er echter nog veel te doen in het kader van welzijn door de samenleving.

Voor militairen in functie (lees meer op www.heldenactief.nl en op www.heldenspirit.nl) en voor veteranen (lees meer op www.heldenterug.nl).

Neem contact op


Neem voor meer informatie over Stichting KPPR en Hulp voor Helden contact op met Jos Brouwer (fondswerving & PR) via de volgende gegevens:

T 055 355 4039
info@hulpvoorhelden.nl