W4V-zakelijk

Naamsbekendheid

Aanmelden Sponsorpakketten Voordelen 

W4V-nieuwsbrief_squareNieuwsbrieven 

  • Tijdens de gehele Walk4Veterans, houden we alle deelnemers op de hoogte van alle ontwikkelingen met een digitale nieuwsbrief (± 7 in totaal). Zakelijke sponsoring, motivatie voor deelname en interviews met medewerkers komen daarin uitgebreid aan bod.
  • Daarnaast bestaat er een direct mailing die 4 keer per jaar wordt verstuurd. Deze wordt verspreid onder ruim 20.000 vaste leden van Hulp voor Helden, waarvan 80% veteranen en thuisfront. Daarin staan nieuwsberichten met updates over onze doelbestedingen, acties, trends en ontwikkelingen. In de uitgave van september komt de Walk4Veterans uitgebreid aan bod. Interviews in het kader van de zakelijke Walk4Veterans en 'storytelling' krijgen daarin een prominente plek. 

Social mediaSocial Media

  • Gedurende de gehele periode van 75 dagen vragen we aandacht voor de Walk4Veterans via LinkedIn, Facebook en Instragram. De inspanningen van zowel zakelijke als bijzondere particuliere sponsers worden daarin op de voet gevolgd. Steeds vaker zien we dat opmerkelijke acties van de Walk4Veterans de aandacht van verschillende (landelijke) media weten te trekken.

W4V-checkpoint_squareCheckPoint magazine

  • CheckPoint is hét magazine voor veteranen.
  • In het 76 pagina’s tellende magazine staat informatie over missies, ervaringen van veteranen, het laatste nieuws en diverse achtergrondverhalen over militaire missies vanaf de Tweede Wereldoorlog tot heden.
  • In het tijdschrift staan ook tal van speciale aanbiedingen voor houders van de Veteranenpas, zoals kortingen op reizen, boeken, dvd’s en meer.
  • Checkpoint is gratis voor alle veteranen in Nederland (107.000 in 2020) en wordt zowel digitaal als op papier verspreid. 

W4V-logo-2022_squareGebruik sponsor logo

  • Als zakelijk sponsor krijg je de titel 'official sponsor Walk4Veterans 2022'.
  • Het logo dat wij hiervoor beschikbaar stellen mag door de sponsor in alle eigen uitingen worden gebruikt.

Website HvHWebsite Hulp voor Helden

Als zakelijk sponsor krijg je een eigen pagina op de website van Hulp voor Helden. Op deze pagina met bedrijfsnaam en logo vermelden wij je persoonlijke toelichting op je sponsorschap. Een kennismaking met je bedrijf of organisatie en een link naar je eigen website mogen natuurlijk niet ontbreken. En als laatste worden er links geplaatst naar je zakelijke sponsorplatform en naar alle individuele medewerkers die zich ingeschreven hebben om een zo groot mogelijk bereik te creëren van je sponsorschap!

 

Sluiten