Steun, erkenning,.png

Wat we doen

Hulp voor Helden steunt projecten die bijdragen aan het realiseren van onze missie; het bevorderen van het welzijn van Nederlandse militairen, veteranen en hun thuisfront. Vanaf het moment dat een militair start met zijn opleiding, tot het moment dat hij of zij Defensie verlaat, en alle jaren daarna! 

Met de giften van onze particuliere donateurs, vermogensfondsen, bedrijven en kerken steunen wij verschillende tijdelijke en vaste projecten en verlenen wij subsidies.

Tijdelijke projecten

Kerstdiner

Kerstmaaltijden veteranen

fiets

Veteranen Searchteam

warrior games

Warrior Games

Subsidie

Heb jij een bijzonder, verrassend of kleinschalige initiatief met een doel dat in lijn is met onze missie? Maar beschik je niet over eigen financiële middelen om dat doel te bereiken? Dan kan je bij Hulp voor Helden een subsidie aanvragen.

Indien jouw initiatief voldoet aan onze projectcriteria, dan maak je kans en kun je een aanvraag indienen. Na het ontvangen van je aanvraag zal deze in de bestuursvergadering worden besproken en beoordeeld. Heb je hierover vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk onze projectcriteria

Onze vaste projecten

Locatie-binnen.png

Veteranenlocatie

Samen bouwen wij aan een plek voor vertrouwd kameraadschap. Een plek waar personeelszorg van defensie gekoppeld wordt aan persoonlijke doelen. Een plek met een actieve link naar de samenleving. Kortom; een verbindingspunt voor rust, zingeving en kracht!

Meer informatie
MissionKit-vierkant.png

MissionKit

Met de MissionKit geven we militairen en hun thuisfront een blijk van waardering vanuit de samenleving. Zij brengen immers de offers voor onze vrede en veiligheid.

Meer informatie
Veteranen hond.jpg

Veteranenhond

Misschien is een hond wel de beste hulp voor een veteraan met een trauma. En niet zomaar een hond, maar een speciaal getrainde en gecertificeerde veteranenhond.

Meer informatie
Militair-ketting_def-img_2154_D080301AR1303.jpg

Diaconaal Fonds Militairen

Donaties en collecten die wij ontvangen van uw kerk of gemeente, wijzen wij toe aan het Diaconaal Fonds Militairen. Hieruit dragen wij bij aan projecten die het geestelijk en sociaal welzijn van militairen, veteranen en hun thuisfront bevorderen.

Meer informatie
ECHOS-2.png

ECHOS homes

In gesprek met militairen, veteranen en thuisfront.

Meer informatie
Sluiten