Veteranenlocatie

MET  GEBUNDELDE KRACHTEN KUNNEN WE SAMEN DOOR!


Samen bouwen wij aan een plek voor vertrouwd
kameraadschap. Een plek waar personeelszorg van defensie gekoppeld wordt aan persoonlijke doelen. Een plek met een actieve link naar de samenleving. Kortom; een verbindingspunt voor rust, zingeving en kracht!

Samen één locatie met één missie
Een duurzame plek voor alle actieve en post-actieve militairen en veteranen. Met als insteek een duidelijke lange termijn visie van Defensie, Nederlands Veteranen Instituut en Hulp voor Helden. En met vele mogelijkheden en een enorme inspirerende meerwaarde.

Er is echter nú tijd nodig om dit initiatief in ieders plannen te kunnen borgen.
Met de opbrengst van deze actie kan dit jaar de benodigde professionele begeleider worden gerealiseerd. Daarmee kan het initiatief door! Tegelijkertijd geeft dit partijen de kans om een lange termijn budget voor deze locatie vrij te maken en deze als voorbeeld locatie samen in te richten. De wil is er!

Inzameling voor de realisatie van een voorbeeld locatie

Met jouw steun kunnen de betrokkenen bij dit project een jaar lang samenwerken aan de realisatie van één voorbeeldlocatie – een solide basis voor uitbreiding naar volgende locaties. Kunnen wij op jouw steun en stem rekenen? Want door te doneren laat je weten dat je het belangrijk vindt. En hoe meer stemmen, des te meer aandacht wij kunnen vragen voor de uitbreiding van dit initiatief. Dus doneer en laat je stem horen!

De eerste locatie wordt momenteel gerealiseerd op het voormalige munitiedepot Mantingerveld in Nieuw Balinge (Drenthe). Lees verder

Het Valkennest van defensie

Vanaf januari 2020 werkt de 11e Luchtmobiele Brigade, gelegerd in Schaarsbergen en Assen, aan de realisatie van het eerste ‘Valkennest’; een eigentijds platform voor unieke personeelszorg. Vanuit de kernwaarden van de brigade wordt een solide vangnetconstructie geïmplementeerd dat toegankelijk is voor (ex)medewerkers. Daarbij wordt zowel informatieve hulpverlening als mentale en praktische ondersteuning geboden. Lees verder