Walk 4 Veterans


Wilt u zich daadwerkelijk inzetten voor veteranen? En bent u bereid om daar een leuk stuk voor te wandelen? Dan is de Walk 4 Veterans een prachtige gelegenheid! De Walk 4 Veterans 2017 vindt plaats van woensdag 20 t/m zaterdag 23 september.

De Walk 4 Veterans is een unieke sponsorwandeltocht t.b.v. de veteranenprojecten van Hulp voor Helden. U kiest zelf of u op één of meerdere dagen en één of meer etappes meeloopt. U laat u hiervoor sponsoren en steunt daarmee een veteranenproject van Hulp voor Helden. Militairen, veteranen, burgers: iedereen kan deelnemen. Individueel, maar ook samen of als vereniging o.i.d.

Het sponsordoel in 2017 is project Veteranenhond. Het is gebleken dat de steun van een professioneel getrainde PTSS-hulphond het welzijn van ernstig getraumatiseerde veteranen sterk verbetert!

Stel uzelf een doel: het sponsorbedrag dat we u als richtlijn meegeven, is 10 euro per kilometer. Sommige deelnemers zetten zich in om wel € 1.000 bij elkaar te krijgen!

Kijk voor verdere informatie en inschrijvingsmogelijkheden op www.walk4veterans.nl

Neem contact op


Neem voor meer informatie over Stichting KPPR en Hulp voor Helden contact op met Jos Brouwer (fondswerving & PR) via de volgende gegevens:

T 055 355 4039 E info@hulpvoorhelden.nl