Sponsorplatform

W4V-zakelijk

standaard voordelen

Sponsorplatform

Zakelijke sponsorpagina

Elke zakelijke sponsor krijgt een eigen sponsorpagina binnen het platform waarmee het sponsorschap van de organisatie zichtbaar wordt. Daarop staan bedrijfsnaam, bedrijfslogo en een motivatie waarom jouw organsiatie gekozen heeft voor het sponsoren van de Walk4Veterans. Daarnaast is op deze pagina initieel het bedrag zichtbaar van het gekozen sponsorpakket. 

Medewerkerspagina

Binnen de zakelijke sponsorpagina kunnen medewerkers zich inschrijven als deelnemer van de Walk4Veterans. Zij activeren daarmee een individuele sponsorpagina en kunnen zich als medewerker van de organisatie laten sponsoren door familie, vrienden en zakelijke connecties. Hiermee wordt het bereik van de zakelijke sponsoring significant vergroot en kan het initiële sponsorbedrag aanzienlijk groeien. 

Veilig en up-to-date

iDeal logoVia het online sponsorplatform gaan alle sponsorbetalingen via een beveiligde betaalomgeving, rechtstreeks naar de bankrekening van Hulp voor Helden. Op de pagina van de medewerker zijn alle sponsorbedragen zichtbaar van zijn of haar eigen sponsors en de zakelijke pagina toont steeds het totale geactualiseerde sponsorbedrag, bestaande uit het bedrag van het gekozen zakelijke sponsorpakket én de individuele medewerkersbijdragen.

Sluiten