W4V-zakelijk

Sponsorplatform

Aanmelden Sponsorpakketten Voordelen 

Sponsorplatform

Zakelijke sponsorpagina

Elke zakelijke sponsor krijgt een eigen sponsorpagina binnen het platform waarmee het sponsorschap zichtbaar wordt. Daarop staan bedrijfsnaam, bedrijfslogo en een motivatie waarom jouw organisatie gekozen heeft voor het sponsoren van de Walk4Veterans. Daarnaast is op deze pagina het bedrag zichtbaar van het gekozen sponsorpakket. 

Medewerkerspagina

Binnen de zakelijke sponsorpagina kunnen medewerkers zich inschrijven als deelnemer van de Walk4Veterans. Zij activeren daarmee een individuele sponsorpagina en kunnen zich als medewerker van de organisatie laten sponsoren door familie, vrienden en zakelijke connecties. Hiermee wordt het bereik van de zakelijke sponsoring enorm vergroot en kan het oorspronkelijke sponsorbedrag aanzienlijk oplopen. 

Veilig en up-to-date

iDeal logoVia het online sponsorplatform worden alle sponsorbetalingen via een beveiligde betaalomgeving, rechtstreeks naar de bankrekening van Hulp voor Helden overgemaakt. Op de pagina van de medewerker zijn alle sponsorbedragen zichtbaar van zijn of haar eigen sponsors. Op de zakelijke pagina wordt steeds het totale geactualiseerde sponsorbedrag getoond, dat bestaat uit het bedrag van het gekozen zakelijke sponsorpakket én de individuele medewerkersbijdragen.

Sluiten