W4V-zakelijk

Storytelling

Aanmelden Sponsorpakketten  

Storytelling

Laat medewerkers vertellen waarom zij het sponsoren van de Walk4Veterans steunen en zij zich verbonden voelen met het doel van de Walk4Veterans. Deel verhalen met persoonlijke ervaringen en inzichten.

Persoonlijke verhalen raken

StoryTelling is het toepassen van verhalen om betrokkenheid te creëren en te vergroten. Want met persoonlijke verhalen maak je contact en raak je mensen echt. Mensen kunnen zich erin herkennen, zullen met meer aandacht lezen en de boodschap van je verhaal veel beter onthouden. 

Een persoonlijk verhaal maakt je boodschap in één keer duidelijk, concreet en betekenisvol. Het zorgt ervoor dat we geïnspireerd raken. Maar misschien nog belangrijker: het vergroot de saamhorigheid. En dat is belangrijk in een tijd waarin we steeds meer behoefte hebben aan authenticiteit, relevantie en echtheid. 

Bij de heldenpakketten SUPER en MEGA zal Hulp voor Helden de verhalen opmaken op basis van persoonlijke gesprekken met de door de zakelijke sponsor aangewezen personen. Bij het heldenpakket MOOI plaatsen wij alleen volledig aangeleverde en goedgekeurde verhalen die de zakelijke sponsor zelf aanlevert.

Authentiek

AnaMaria-1Ana Maria Oniceanu, medewerkster van DataExpert, vertelde haar persoonlijke verhaal. Over hoe zij in contact kwam met defensie en hoe zij zich meer en meer ging realiseren dat veteranen het echte gevaarlijke werk doen, soms op plekken waar niemand wil zijn! Lees hier haar hele verhaal.

 

Betekenisvol

parachutesprong NellyOok het verhaal van de 93-jarige Nelly Singerling spreekt gelijk tot de verbeelding. Met haar sprong laat Nelly zien wat vrijheid voor haar betekent. Zo'n boodschap trekt de aandacht en blijft veel langer hangen! Beluister hier het radiofragment van Radio538.

Sluiten