Alle voordelen

W4V-zakelijk

sponsorpakketten

Lunchwandeling W4VMaatschappelijk betrokken

Dit is misschien wel het mooiste aspect van het sponsoren van de Walk4Veterans. Het geeft medewerkers niet alleen een goed gevoel, het helpt ook om je omgeving te laten zien wat je als organisatie belangrijk vindt. Op de lange termijn biedt een sponsorschap zelfs belangrijke toegevoegde waarde. Inkopers als de overheid of grote bedrijven verwachten namelijk steeds vaker dat er invulling wordt gegeven aan maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Maar ook medewerkers kiezen tegenwoordig bewust voor maatschappelijk betrokken organisaties. Met het sponsoren van de Walk4Veterans kan je dus concrete invulling geven aan je MVO beleid.

 

Doelgericht

De Walk4Veterans richt zich op veteranen, militairen en hun thuisfront. Als sponsor trek je de aandacht van deze unieke en specifieke doelgroep, op een voor hen zeer aansprekende manier. Je merknaam zal hierdoor steviger en langduriger beklijven. 

Onderscheidend

Door de Walk4Veterans te sponsoren onderscheid je je op een positieve manier van je concurrenten. Jij doet namelijk iets unieks. Door je merknaam hieraan te verbinden, creëer je een positieve reputatie bij de doelgroep en daarmee bouw je lange termijn loyaliteit.

Zinvol

Door medewerkers actief te betrekken zal hun waardering voor het werk van militairen en veteranen en de offers die deze hiervoor moeten brengen, toenemen. Medewerkers kunnen concreet bijdragen aan een gezonde en veilige thuiskomst van onze helden.

Sluiten