W4V-zakelijk

Voordelen sponsorschap

Aanmelden Sponsorpakketten

Fiscaal voordeel

Wij zijn een ANBI dus het complete sponsorbedrag is voor 100% fiscaal aftrekbaar!

belastingvoordeel

Naamsbekendheid

Gedurende de 75 dagen van de Walk4Veterans zorgen wij dat jouw organisatie zichtbaar is binnen de specifieke doelgroep 'veteranen'. Je merknaam, logo en motivatie zullen in verschillende gerichte uitingen worden opgenomen.

Meer info

Sponsorplatform

Met het online sponsorplatform krijgt je sponsorschap nóg meer zichtbaarheid. Medewerkers kunnen zich individueel aanmelden en zo ook hun zakelijke connecties, familie en vrienden uitnodigen hen te steunen. 

Meer info

Lunchwandeling W4VMaatschappelijke betrokkenheid

Dit is misschien wel het mooiste aspect van het sponsoren van de Walk4Veterans. Het geeft medewerkers niet alleen een goed gevoel, het helpt ook om je omgeving te laten zien wat je als organisatie belangrijk vindt. Op de lange termijn biedt een sponsorschap belangrijke toegevoegde waarde. Inkopers als de overheid of grote bedrijven verwachten steeds vaker dat er invulling wordt gegeven aan maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Maar ook medewerkers kiezen steeds vaker bewust voor maatschappelijk betrokken organisaties. Met het sponsoren van de Walk4Veterans geef je dus concrete invulling aan je MVO beleid!

Doelgericht

De Walk4Veterans richt zich op veteranen, militairen en hun thuisfront. Als sponsor trek je de aandacht van deze unieke en specifieke doelgroep, op een voor hen zeer aansprekende manier. Je merknaam zal hierdoor steviger en langduriger blijven hangen. 

Onderscheidend

Door de Walk4Veterans te sponsoren onderscheid je je op een positieve manier van je concurrenten. Jij doet namelijk iets unieks. Door je merknaam hieraan te verbinden, creëer je een positieve reputatie bij de doelgroep en daarmee bouw je aan loyaliteit op de lange termijn.

Zinvol

Door medewerkers actief te betrekken zal hun waardering toenemen voor het werk van militairen en veteranen en de offers die deze hiervoor moeten brengen. Medewerkers kunnen concreet bijdragen aan een gezonde en veilige thuiskomst van onze helden.

Sluiten