De Walk4Veterans

Hét sponsor evenement van Hulp voor Helden

Bij de Walk4Veterans gaat het vooral om het besef van vrijheid en de gedachte aan hen die zich daar dagelijks voor inzetten
WvV-logo

Vrij om te gaan

De eerste Walk4Veterans begon in 2014 klein. Maar is nu, acht jaar later, uitgegroeid tot een evenement waar velen jaarlijks naar uitkijken. Het is een sponsorevenement waar het niet primair draait om te 'finishen’, maar gaat het vooral om het besef van vrijheid en de gedachte aan hen die zich daar dagelijks voor inzetten.

Naast de erkenning die de deelnemers met hun deelname ten toon spreiden, komt de opbrengst ten goede aan verschillende projecten voor veteranen.

De uitdaging

Deelnemers worden bij de Walk4Veterans uitgedaagd om in een periode van 75 dagen, 75 kilometer af te leggen en daar ten minste 75 euro aan sponsorgeld mee op te halen.

Iedereen kan meedoen. Individueel of als team. En ieder bepaalt voor zich waar, wanneer en hoe lang hij/zij loopt. Doe mee als wandelaar (walker), hardloper (runner) of als deelnemer met een zelfbedachte uitdaging (special forces)! → Bekijk hier de speciale uitdaging van Nelly Singerling (93 jaar)

Particuliere deelname

W4V-particulier

Meer informatie

Zakelijke deelname

W4V-zakelijk

Meer informatie
Sluiten