De Walk4Veterans

Particuliere deelname

W4V-particulier

Meer informatie

Zakelijke deelname

W4V-zakelijk

Meer informatie
"Bij de Walk4Veterans gaat het vooral om het besef van vrijheid en de gedachte aan hen die zich daar dagelijks voor inzetten."
WvV-logo

Vrij om te gaan

De eerste Walk4Veterans begon in 2014 nog heel klein. Maar nu, acht jaar later, is het uitgegroeid tot een evenement waar velen jaarlijks naar uitkijken. Het is een sponsorevenement waar het niet primair draait om te 'finishen’, maar gaat het vooral om het besef van vrijheid en de gedachte aan hen die zich daar dagelijks voor inzetten.

Naast de erkenning die de deelnemers met hun deelname ten toon spreiden, komt de opbrengst ten goede aan verschillende projecten voor veteranen.

De uitdaging

Deelnemers worden bij de Walk4Veterans uitgedaagd om in een periode van 75 dagen, 75 kilometer af te leggen en daar ten minste 75 euro aan sponsorgeld mee op te halen. Iedereen kan meedoen. Individueel of als team. En ieder bepaalt voor zich waar, wanneer en hoe lang hij/zij loopt.

Er zijn drie deelnemerscategorieën:

Categorie Walker

Doe mee als wandelaar - bekijk hier de video van Guusje van Wezel waarin ze uitlegt waarom zij meedeed met de Walk4Veterans.

 

Categorie Runner

Doe mee als hardloper - bekijk hier video van Maurits Heikoop, een runner die al vanaf het begin meedoet aan de Walk4Veterans.

 

Categorie Special Forces

Bedenk zelf een uitdaging - bekijk hier de parachutesprong van de 93 jarige Nelly Singerling en de ludieke veiling van het Korps Adelborsten.

       

Deelnemen

Vanaf april 2022 zal het online inschrijvingsformulier weer geopend worden. Mocht je voor die tijd al plannen hebben voor een bijzondere actie dan mag je ons dat natuurlijk ook eerder laten weten. We kunnen dan samen met jou kijken hoe we hiervoor publiciteit zoeken om zo je sponsoropbrengsten te  maximaliseren.

Sluiten