Ondersteun militairen, veteranen en hun thuisfront met hart en hand


Even als mensen onder elkaar. Stel u eens voor dat u als militair in een ander land bent, omringt door gevaren, ver weg van uw gezin. Beeldt u in hoe u terugkomt, en ontdek dat u veel te verwerken hebt, misschien zelfs helemaal vastloopt. Ga met uw gedachten naar de familieleden van zoveel militairen. De achterblijvers, die man, vrouw, papa of mama moeten missen.

Zijn aandacht, erkenning en steun niet het minste dat we deze helden moeten bieden? Steun onze projecten daarom met hart en hand. Uw betrokkenheid gaat boven alles, uw gift maakt veel mogelijk.

Financiële steun voor projecten

Elke kleine en grote gift betekent veel voor ons. Natuurlijk wilt u weten hoe we uw geld besteden. Kies daarom zelf het project waaraan u wilt bijdragen.

Hand- en spandiensten

Bij verschillende projecten kunnen we uw hulp goed gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van kramen op beurzen of het bemannen van stands. Hebt u tijd en zin om te helpen? Bent u benieuwd welke hand- en spandiensten u kunt verrichten? Neem dan contact op met ons.

Erfstelling of legaat

Veel mensen kiezen ervoor om in hun testament ook een goed doel op te nemen. In de wetenschap dat een erfstelling of legaat op die manier aan vele anderen ten goede komt. Een waardevolle gedachte. Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan contact op met Jos Brouwer via telefoonnummer 055 – 355 40 39 of per mail: j.brouwer@hulpvoorhelden.nl.

Regel uw nalatenschap eenvoudig online

Denkt u erover om een legaat (vast geldbedrag) aan ons na te laten? Of wilt u Hulp voor Helden benoemen als erfgenaam? Wij werken samen met NuTestament. Daar regelt u eenvoudig online, voor een vast laag bedrag en in uw eigen tempo een testament.
Ontdek hoe het werkt op www.nutestament.nl.

 NuTestament

Walk 4 Veterans

Wilt u zich inzetten voor één van onze projecten? En bent u van plan om daar ook iets voor te doen? Dan is de Walk 4 Veterans een mooie gelegenheid! Klik hier voor meer informatie over de Walk 4 Veterans.

Neem contact op


Neem voor meer informatie over Stichting KPPR en Hulp voor Helden contact op met Jos Brouwer (fondswerving & PR) via de volgende gegevens:

T 055 355 4039
info@hulpvoorhelden.nl