Ondersteun militairen, veteranen en hun thuisfront


Even als mensen onder elkaar. Stel je eens voor dat je als militair in een ander land bent, omringt door gevaren, ver weg van je gezin. Beeld je in hoe je terugkomt, en ontdek dat je veel te verwerken hebt, misschien zelfs helemaal vastloopt. Ga met je gedachten naar de familieleden van zoveel militairen. De achterblijvers, die man, vrouw, papa of mama moeten missen.

Zijn aandacht, erkenning en steun niet het minste dat we deze helden moeten bieden? Steun daarom ons werk. Dat kan op verschillende manieren:

Geef een gift

Elke kleine en grote gift, eenmalig of structureel, betekent veel voor ons. Klik hier om je gift meteen te regelen!

Belastingvrij schenken

Met hetzelfde geld nog meer doen voor militairen, veteranen en hun thuisfront? Dat kan eenvoudig met een periodieke schenking. Je legt in een schenkingsovereenkomst vast welk vast bedrag je minimaal vijf jaar lang aan ons wilt doneren. Zonder rompslomp bij de notaris! Je krijgt tot 52% van het geschonken bedrag van de belasting terug. Met dit belastingvoordeel kun je meer aan ons doneren, zonder dat het je iets extra’s kost! Klik hier om naar de schenkingsovereenkomst te gaan.

Walk 4 Veterans

Trek je wandelschoenen maar aan en loop mee met de Walk 4 Veterans! Klik hier voor meer informatie over de Walk 4 Veterans en doe mee!

Boek je hotel via Booking.com

Een hotel boeken en daarbij ook nog Hulp voor Helden steunen? Wanneer je een boeking doet via www.booking.com/steunhulpvoorhelden zal er een aanzienlijk deel worden overgemaakt naar Hulp voor Helden. En het kost jou niets extra! Attendeer zoveel mogelijk mensen op deze link.  Een hotel boeken is nog nooit zo leuk geweest!

Nalaten

Een mooie gedachte om nu al te regelen dat ook de volgende generatie militairen, veteranen en hun thuisfront hulp blijven krijgen. Schenken aan een goed doel na je overlijden kan op verschillende manieren. Veel mensen kiezen ervoor om in hun testament ook een goed doel op te nemen. Wil je hier meer over weten? We helpen je om alles op een rijtje te zetten. Neem hiervoor contact op met Jos Brouwer via telefoonnummer 055 – 355 40 39 of per mail: j.brouwer@hulpvoorhelden.nl.

Regel je nalatenschap eenvoudig online

Denk je erover om Hulp voor Helden op te nemen in je testament? Wij werken samen met NuTestament. Daar regel je eenvoudig online, voor een vast laag bedrag en in je eigen tempo een testament.
Ontdek hoe het werkt op www.nutestament.nl.

 NuTestament

Word vrijwilliger

Bij verschillende evenementen kunnen we je hulp goed gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van kramen op beurzen of het bemannen van stands. Heb je zin en tijd om te helpen? Neem dan contact op met ons.

Neem contact op


Neem voor meer informatie over Stichting KPPR en Hulp voor Helden contact op met Jos Brouwer (fondswerving & PR) via de volgende gegevens:

T 055 355 4039
info@hulpvoorhelden.nl