Tijdelijke projecten

billboard campagnePTSS preventie veteranenlocatieveteranen search team Scale Models for VetsTafels met een verhaalwarrior games

Vaste projecten

Boxmeer - vierkant.png

VeVa Marcheert!

Het stimuleren van erkenning en waardering voor het militaire vak in het algemeen en veteranen in het bijzonder - bij een breed en vooral jong publiek.

Meer informatie
MissionKit-vierkant.png

MissionKit

Met de MissionKit geven we militairen en hun thuisfront een blijk van waardering vanuit de samenleving. Zij brengen immers de offers voor onze vrede en veiligheid.

Meer informatie
Kerstpakketten.png

Kerstmaaltijden- en pakketten

Op een kleine 30 locaties in heel Nederland, o.a. in diverse ECHOS-Homes, wordt in de week voor Kerst, een Kerst-inloop georganiseerd in de vorm van een lunch of een hapje-met-een-drankje voor veteranen. Bij deze inloop wordt hen ook een Kerstpakket aangeboden. Hulp voor Helden wil er zo voor zorgen dat deze mensen, die zich jarenlang hebben ingezet voor onze vrijheid, deze bijzondere dagen niet in eenzaamheid hoeven door te brengen!

Veteranen hond.jpg

Veteranenhond

Misschien is een hond wel de beste hulp voor een veteraan met een trauma. En niet zomaar een hond, maar een speciaal getrainde en gecertificeerde veteranenhond.

Meer informatie
ECHOS-2.png

ECHOS homes

In gesprek met militairen, veteranen en thuisfront.

Meer informatie
Militair-ketting_def-img_2154_D080301AR1303.jpg

Diaconaal Fonds Militairen

Donaties en collecten die wij ontvangen van uw kerk of gemeente, wijzen wij toe aan het Diaconaal Fonds Militairen. Hieruit dragen wij bij aan projecten die het geestelijk en sociaal welzijn van militairen, veteranen en hun thuisfront bevorderen.

Meer informatie

Subsidies

Heb jij een bijzonder, verrassend of kleinschalige initiatief met een doel dat in lijn is met onze missie? Maar beschik je niet over eigen financiële middelen om dat doel te bereiken? Dan kan je bij Hulp voor Helden een subsidie aanvragen.

Indien jouw initiatief voldoet aan onze projectcriteria, dan maak je kans en kun je een aanvraag indienen. Na het ontvangen van je aanvraag zal deze in de bestuursvergadering worden besproken en beoordeeld. Heb je hierover vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk onze projectcriteria

Sluiten