Subsidies

Heb jij een bijzonder, verrassend of kleinschalige initiatief met een doel dat in lijn is met onze missie? Maar beschik je niet over eigen financiële middelen om dat doel te bereiken? Dan kan je bij Hulp voor Helden een subsidie aanvragen.

Indien jouw initiatief voldoet aan onze projectcriteria, dan maak je kans en kun je een aanvraag indienen. Na het ontvangen van je aanvraag zal deze in de bestuursvergadering worden besproken en beoordeeld. Heb je hierover vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk onze projectcriteria

Tijdelijke projecten

veteranenlocatieveteranen search teamTafels met een verhaal

warrior games kerstmaaltijden veteranen Scale Models for Vets

Vaste projecten

MissionKit-vierkant.png

MissionKit

Met de MissionKit geven we militairen en hun thuisfront een blijk van waardering vanuit de samenleving. Zij brengen immers de offers voor onze vrede en veiligheid.

Meer informatie
Veteranen hond.jpg

Veteranenhond

Misschien is een hond wel de beste hulp voor een veteraan met een trauma. En niet zomaar een hond, maar een speciaal getrainde en gecertificeerde veteranenhond.

Meer informatie
ECHOS-2.png

ECHOS homes

In gesprek met militairen, veteranen en thuisfront.

Meer informatie
Militair-ketting_def-img_2154_D080301AR1303.jpg

Diaconaal Fonds Militairen

Donaties en collecten die wij ontvangen van uw kerk of gemeente, wijzen wij toe aan het Diaconaal Fonds Militairen. Hieruit dragen wij bij aan projecten die het geestelijk en sociaal welzijn van militairen, veteranen en hun thuisfront bevorderen.

Meer informatie
Sluiten