Banner zakelijk investeren

Investeren in het welzijn van onze Helden

Goed doen is investeren!

Het sponsoren van Hulp voor Helden betekent rendement halen. Dit in tegenstelling tot schenken en geven. Want het resultaat hoeft niet alleen economisch te zijn. Sociale winst kan soms net zo belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan maatschappelijke betrokkenheid, meedoen met maatschappelijk verantwoord ondernemen, het motiveren van medewerkers, het vergroten van naamsbekendheid,imagoverbetering en fiscale redenen. Allemaal onderdelen die positief bijdragen aan uw bedrijfsvoering.

Hulp voor Helden staat voor 150 jaar bestendige maatschappelijke inzet!

Een zakelijke investering is altijd een bewuste keuze. Investeren in Hulp voor Helden dus ook! U sluit daarmee bijvoorbeeld aan bij het belangrijke maatschappelijke thema 'veiligheid', waardoor u vraaggericht handelt, en niet aanbodgericht. Bovendien bestaat Hulp voor Helden al bijna 150 jaar en beschikt o.a. over een CBF keurmerk. Een duurzame en betrouwbare samenwerking, en dus duurzaam succes, is hierdoor gewaarborgd.

Zo kunt u ons steunen

Ons steunen kan op verschillende manieren. Hieronder treft u een kort overzicht aan van de mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk contact over zakelijke sponsoring. Neem dan gerust contact met ons op.

Structureel

HeldenPartner zURL vierkant

Word Heldenpartner en steun voor meerdere jaren onze stichting als geheel. Dit geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren als een voorloper op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer info

Projectmatig

ProjectBuddy zURL vierkant

Word projectbuddy en adopteer en ondersteun één van onze projecten. Met een gedeelde betrokkenheid of een gezamenlijk doel kunnen we elkaar versterken. 

Meer info

Of kom in actie!

Gericht op medewerkers

Knop - zakelijk W4V

Met de Walk4Veterans @work betrekt u uw medewerkers bij het realiseren van erkenning, waardering en steun voor veteranen en hun thuisfront.

Meer info

Gericht op jongeren

Knop - zakelijk VeVa

Als sponsor van VeVa Marcheert steunt u een belangrijk doel: meer erkenning en waardering voor veteranen onder jongeren - MBO studenten en hun omgeving!

Meer info

Eigenzinnig

Knop - zakelijk MVO

Wilt u op uw eigen manier bijdragen aan het welzijn van onze militairen, veteranen en hun thuisfront? Laat ons weten hoe u dat wilt doen en ga met ons in gesprek voor nog meer inspiratie.

Inspiratie

Fiscaal voordeel

Zakelijk steunen

Een bedrijf dat vennootschapsbelasting betaalt, kan de giften aan een goed doel aftrekken van de belasting. Hiervoor bestaan specifieke regels die verschillen van de giftenaftrek voor particulieren. Giften aan een ANBI zijn aftrekbaar van de belasting in het jaar waarin ze zijn gedaan. Voor bedrijven die vennootschapsbelasting betalen is er sinds 2012 geen drempel meer voor giftenaftrek. Daarnaast mag het bedrag aan giftenaftrek niet meer zijn dan 50% van de winst en moet onder de € 100.000 blijven. De winst mag door de belastingaftrek niet negatief worden.

Zakelijk sponsoren

Wanneer jij als ondernemer sponsort in ruil voor publiciteit, dan zijn de sponsorkosten 100% aftrekbaar. Sponsoring vindt dan plaats vanuit een zakelijk oogpunt. Denk aan naamsbekendheid, product- of merkintroductie en personeelswerving. Hierbij wordt ook de btw als voorbelasting verwerkt in je aangifte omzetbelasting. De gesponsorde schrijft een factuur uit aan jouw bedrijf en over deze sponsorbijdragen wordt btw geheven. Deze kostenpost is ook aftrekbaar wanneer je onderneming in het betreffende jaar fiscaal verlies lijdt.

Sluiten