Walk4Veterans 2021 | Scalemodels for Vets | Donatie KIM | Boekrecensie
Najaar 2021
Walk4Veterans 2021 - vrij om te gaan

De achtste Walk4Veterans is een feit: van Veteranendag op 26 juni tot en met zaterdag 11 september is er gewandeld, hardgelopen, gemountainbiked en zelfs parachute gesprongen!

Lees verder
De Walk4Veterans; een zeer geslaagde uitdaging voor Atos!

Atos Nederland was dit jaar zakelijk sponsor van de Walk4Veterans. En dat is zeer uitzonderlijk volgens Rob Jobben, Hoofd Publieke Sector en Defensie. “Als organisatie doen we eigenlijk nooit aan lokale sponsoring. Want waar leg je dan de grens? Er bestaan zoveel goede doelen. De regel is wat sponsoring betreft binnen Atos Nederland simpel; ‘we doen het gewoon niet’.

Lees verder
Scale Models for Vets

Walk4Veterans deelneemster Guusje van Wezel doneert haar volledige sponsoropbrengst aan de stichting Scale Models for Vets. Een stichting die bouwavonden organiseert voor veteranen. En daarnaast zich ten doel stelt om gratis bouwmodellen te leveren aan veteranen, die door persoonlijke omstandigheden, niet in staat zijn deze zelf te betalen. Miranda en Stephan Mertens zijn de oprichters van deze stichting en vertelden ons tijdens een videogesprek hoe zij tot dit initiatief zijn gekomen.

Lees verder
Vrijwilligers gezoch voor de Walk4Veterans

Om van de Walk4Veterans 2022, een nog groter succes te maken en nog meer veteranen te kunnen helpen, zijn we op zoek naar vrijwilligers.

Lees verder
Natte Neuzen Trail Market Garden

In september werden de dappere strijders herdacht die tijdens Operatie Market Garden met de Duitse bezetters vochten. Tijdens deze herdenkingsmaand kon je meedoen aan de Natte Neuzen Trail Market Garden, een echte aanrader voor wandelaars met honden.

Lees verder
Donatie van het KIM

Op de slotdag van de Walk4Veterans, ontvingen we uit handen van twee leden van het korps Adelborsten van het Koninklijk Instituut voor de Marine, een prachtige cheque ter waarde van maar liefst € 7.903,45! Met allerlei ludieke veilingen hebben zij dit geweldige bedrag bij elkaar gebracht. Zo werd er onder andere een autowasbeurt door de staf en een schaal bitterballen geveild.

Lees verder
In de Schaduw van PTSS - PTSS in het gezin

Leven met een partner de lijdt aan PTSS is niet makkelijk. Je moet jezelf regelmatig wegcijferen, plannen kunnen niet altijd doorgaan en elke dag is onvoorspelbaar.

Lees verder
Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid