ANBI en keurmerken

ANBI

Schenken aan Hulp voor Helden levert fiscale voordelen op. Bij de Belastingdienst is Hulp voor Helden geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat geen schenkingsrecht verschuldigd is bij een schenking of nalatenschap. Zo komt het bedrag dat je schenkt volledig ten goede aan Hulp voor Helden – stichting KPPR.

Kijk voor meer informatie op belastingdienst.nl/anbi (zoek op instelling: ‘Koninklijke’ en vestigingsplaats: ‘Apeldoorn’).

Doelstelling

Hulp voor Helden wil het welzijn bevorderen van militairen, veteranen en hun thuisfront.

Fiscaal registratienummer

RSIN 820349859.

KvK nummer

404 77 601

Statuten

Onze statuten.

Beleid

In het beleidsplan 2017 – 2020 beschrijft het bestuur de richting van onze activiteiten voor de komende jaren.

Jaarverslag

In ons jaarverslag 2018 lees je wat we doen en waarom, inclusief de financiële verantwoording. Ook het beloningsbeleid staat beschreven. Kijk hier voor onze actuele projecten.

Bestuur

  • Maarten Haverkamp (voorzitter)
  • Co van der Aa
  • Robert van Boven
  • Kees de Rijke
  • Jacqueline Beumer
  • Klaas-Henk Ubels

Hulp voor Helden – stichting KPPR is lid van het Instituut Fondsenwerving en van Goede Doelen Nederland en onderschrijft en hanteert de Gedragscode Samenwerkende Brancheorganisaties Filantropie (SBF).

Erkend goed doel

Hulp voor Helden is een Erkend Goed Doel. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met iedere euro, verantwoording afleggen en ons onafhankelijk laten controleren. Je kunt dus gerust aan ons geven.

CBF-Erkenningspaspoort

Bekijk via onderstaande banner ons CBF-Erkenningspaspoort. Hier zie je in één oogopslag de belangrijkste informatie over onze organisatie. De financiële kengetallen zijn door het CBF gevalideerd.

Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle? Kijk op geefgerust.nl.