Wordt u Projectbuddy?

PB vierkant.png

Als Projectbuddy kunt u één van onze projecten adopteren en ondersteunen. Met een gedeelde betrokkenheid of een gezamenlijk doel kunnen wij elkaar versterken. Selecteer een project en beoordeel of deze past bij uw maatschappelijke doelen en het beoogde budget. Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken hoe wij uw betrokkenheid onder de aandacht van uw doelgroep kunnen brengen.

Contact

Onze projecten

PTSS onderzoek1 Veteranen Search Team1 Scale Models For Vets1VeVa Marcheert1Mission Kit1Kerstactie1Veteranen Hulphond1ECHOS Homes1Diaconaal fonds militairen1    Heldenweek1.Vets angels

Projecten die wij in het verleden hebben gesteund

Billboard campagne1 Veteranenlocatie Nieuw Balinge1 Tafels met een verhaal1

Subsidies

Heb jij een bijzonder, verrassend of kleinschalige initiatief met een doel dat in lijn is met onze missie? Maar beschik je niet over eigen financiële middelen om dat doel te bereiken? Dan kan je bij Hulp voor Helden een subsidie aanvragen.

Indien jouw initiatief voldoet aan onze projectcriteria, dan maak je kans en kun je een aanvraag indienen. Na het ontvangen van je aanvraag zal deze in de bestuursvergadering worden besproken en beoordeeld. Heb je hierover vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk onze projectcriteria

Sluiten