Hero banner W4V zakelijk

Zakelijk sponsoren

Staat jouw organisatie voor moed, daadkracht, menselijkheid en verantwoordelijkheid? Dan sluiten jullie kernwaarden perfect aan bij de missie van Hulp voor Helden: het welzijn van militairen, veteranen en hun thuisfront!

Als zakelijk sponsor van de Walk4Veterans sta je 77 dagen lang in het vizier van veteranen. Zo vergroot je je betrokkenheid met deze doelgroep door je betrokkenheid te tonen.

Een sponsor van de Walk4Veterans toont waardering. Een sponsor steunt! En daarmee laat je zien dat je je betrokken voelt. Met het tonen van deze betrokkenheid, vergroot je je betrokkenheid. Want een klant met een positief imago van je bedrijf zal sneller geneigd zijn om een (blijvende) samenwerking aan te gaan. Interesse wekken, vertrouwen winnen en een band creëren; dat is waar het om draait. Met een sponsorpakket van de Walk4Veterans sla je drie vliegen in één klap!

Sponsorpakketten

Kies het sponsorpakket dat past bij jouw organisatie. Dan zorgen wij ervoor dat je tussen 25 juni t/m 10 september zichtbaar bent bij de doelgroep militairen, veteranen en hun thuisfront. Zo bouw je gericht aan een positieve naamsbekendheid.
PAKKETTEN

Standaard:

 • Het hele sponsorbedrag is 100% fiscaal aftrekbaar want Hulp voor Helden is een ANBI!
 • Publicatie van bedrijfsnaam, logo en motivatie in:
  • Website Hulp voor Helden
  • Nieuwsbrief Hulp voor Helden (digitaal + hardcopy)
  • Sociale Media Hulp voor Helden
  • CheckPoint hét magazine van het Nederlands Veteranen Instituut
 • Bedrijfspagina op het actieplatform van Hulp voor Helden

Extra:

Lunchwandelen

W4V lunchwandeling

StoryTelling

Laat medewerkers vertellen waarom zij meedoen met de Walk4Veterans. Wij plaatsen deze authentieke verhalen op onze website en delen ze op onze sociale media. Lees hier de verhalen van Ana Maria Oniceanu (DataExpert) en Rob Jobben (Atos).

Sponsoren 2022

Faes        VMS

Sluiten