Walk4Veterans - zakelijke sponsoring

Betrokkenheid vergroten betekent betrokkenheid tonen

Naar sponsoroverzicht     

SamenWalk4Veterans... in de lunchpauze!

Door de Walk4Veterans zakelijk te sponsoren stimuleer je je medewerkers om actief bij te dragen aan het welzijn van veteranen. Je laat ze stil staan bij de 'vrijheid' waarin we leven — en bij de inzet van al die mannen en vrouwen die zich hier dagelijks voor inzetten. 

Als zakelijk sponsor stimuleer je 75 dagen lang de lunchwandeling. Een periode die lang genoeg is om er een gewoonte van te maken. Zo creëer je gezonde medewerkers die continue garant staan voor kwalitatieve producten en diensten waar defensie op kan vertrouwen.

Zo werkt het

Vizier75 dagen in het vizier van veteranen

Als zakelijk sponsor van de Walk4Veterans krijg je een podium in meerdere communicatie-uitingen van Hulp voor Helden en de CheckPoint, hét veteranen magazine in Nederland. Daarnaast mag je het officiele sponsor logo in al je communicatie gebruiken. 

Voor alle deelnemers stellen we gratis het interactieve actieplatform beschikbaar. Daarin kunnen zij hun eigen verhaal vertellen en zich individueel laten sponsoren door familie en vrienden. 

Sponsor opties

belastingvoordeel100% fiscaal voordeel

Alle sponsor pakketten zijn 100% fiscaal aftrekbaar. Het is namelijk een zakelijke kostenpost ten behoeve van een positieve en nuttige bijdrage aan je bedrijfsvoering. Ook wanneer in het betreffende jaar een fiscaal verlies is geleden zijn de kosten volledig aftrekbaar! Naamsbekendheid creëren bij zo'n specifieke doelgroep kan niet voordeliger!

Meer voordelen

Sluiten