Zakelijk sponsoren

75 dagen in het vizier van veteranen!

W4V-zakelijk 2Betrokkenheid vergroten door betrokkenheid te tonen!

 

Als een klant een positief beeld heeft van jouw organisatie zal hij sneller geneigd zijn een (blijvende) samenwerking met je aan te gaan. Interesse wekken, vertrouwen winnen en een band creëren zijn daarbij essentieel. Met het sponsoren van de Walk4Veterans kan je al deze doelen in één klap realiseren!

Altijd

75 dagen lang in het vizier van veteranen

Vanaf Veteranendag op 25 juni tot aan het slotevenement op 10 september ben je zichtbaar voor de zeer specifieke doelgroep militairen, veteranen en thuisfront. Als zakelijk sponsor van de Walk4Veterans bouw je gedurende deze 75 dagen aan een positief geladen naamsbekenheid. Standaard, ongeacht het gekozen sponsorpakket!

Sponsorpakketten

Optioneel

Acties gericht op 't tonen van betrokkenheid

Om je betrokkenheid te vergroten moet je oprechte betrokkenheid tonen. Dat kan bijvoorbeeld met de optie 'StoryTelling' waarbij je je medewerkers zelf laat vertellen waarom ze meedoen. En met de optie 'Lunchwandelen', kan je medewerkers actief betrekken zodat je als organisatie laat zien wat je zegt. 

Extra opties

100%

Fiscaal aftrekbaar en meer...

Het voordeel van het sponsoren van de Walk4Veterans is dat alle sponsor pakketten 100% fiscaal aftrekbaar zijn. Het is namelijk een zakelijke kostenpost ten behoeve van een positieve en nuttige bijdrage aan je bedrijfsvoering. Maar er zijn nog veel meer voordelen aan het sponsoren van een goed doel.

Alle voordelen
Zakelijke sponsors 2021
Sluiten