MissionKit banner

Projectkosten: € 10.000,-

MissionKit

Wie als militair wordt uitgezonden, laat altijd partner, kinderen, ouders en/of vrienden achter die hem of haar zullen missen.

De MissionKit is bestemd voor de militair die uitgezonden wordt, maar ook voor zijn of haar thuisfront. Daarmee willen we hen vanuit de Nederlandse samenleving een hart onder de riem steken en respect tonen voor hun werk in dienst van onze vrede en veiligheid!

De MissionKit is bedoeld om uitgezonden militairen en hun thuisfront te bemoedigen en de communicatie onderling goed te houden, zowel tijdens de missie als na terugkeer. Het pakket bestaat uit:

Meer info Thuisfrontboekje

lijn blauw-grijs

extraDe aftelkalender 

Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd

HvH_aftelkalender_origAls je vader of moeder lange tijd niet thuis is omdat hij of zij in het buitenland is, dan is dat best heftig!
Je kunt niet even vertellen hoe je dag was of even iets vragen en misschien maak je je af en toe ook wel zorgen over je vader of moeder daar in dat verre vreemde land. De aftelkalender helpt je om met degene die thuis voor je zorgt, de weken door te nemen, je verhalen en zorgen te delen en de tijd af te strepen totdat papa of mama weer terug is!
Op de kalender is ruimte om te schrijven of te tekenen en met behulp van de stickers kun je aangeven wat je gevoel daarbij was. Zo krijg je een geweldig leuk werkstuk met al je belevenissen die je nog een keer terug kunt beleven met papa of mama als hij of zij weer terug is!

We wensen alle militairen en hun thuisfront een goede tijd, sterkte voor moeilijke momenten die er misschien ook zullen zijn en een veilige thuiskomst!

Sluiten