77 kilometer voor 77 jaar vrijheid!
Walk4Veterans 2022 van start

negende editie van start!

Klaar voor de start?? Af!

De negende editie van de Walk4Veterans is van start! Er kan t/m 10 september gewandeld, gefietst, hardgelopen, geskeelerd of welke uitdaging dan ook aangegaan worden. Wil je meedoen in je eigen omgeving, op 10 september in Doorn of allebei? Alles is mogelijk. Schrijf je in en doe mee!

Meer info en inschrijven

Durf te vragen...

Tips en tricks

Lastig he, om sponsorgeld te vragen...?! Maar we doen het niet voor onszelf maar voor de helden die zich dagelijks inzetten of ingezet hebben voor onze vrede en veiligheid! Met onze tips en tricks wordt sponsoring vragen wat gemakkelijker. Er is ook beeldmateriaal, een emailhandtekening, een poster of een persbericht beschikbaar om je op weg te helpen.

Ga naar tips en tricks

100 kilometer

Team Bobbelien

Het Almeerse koppel Bob en Annelien lopen samen als Team Bobbelien mee met de Walk4Veterans. Hun streven is om 100 kilometer te lopen en zo
niet alleen zoveel mogelijk geld op te halen voor de projecten voor veteranen, maar ook om anderen te inspireren zich in te zetten voor hun medemens!

Lees verder

Faes

Zakelijke sponsor

Het bedrijf FAES uit Reusel biedt passende oplossingen voor efficiƫnt en doelgericht verpakken. Een verpakking is meer dan een middel om op te bergen of te vervoeren aldus FAES. Om hun waardering uit te spreken voor militairen en veteranen sponsoren zij de Walk4Veterans. En tegelijkertijd moedigen zij hun medewerkers aan om mee te doen om fit en gezond te blijven!

Lees verder

115 burpees

Een loodzware opgave

Onze trouwe deelneemster Priscilla, heeft 115 zogenaamde 'burpees' gedaan, een fitnessoefening die veel van je vraagt!
Heb je zelf ook een leuke, bijzondere, unieke of gekke uitdaging? Laat het ons weten!

Bekijk hier haar uitdaging...!

VMS - Ropes and twines

Zakelijke sponsor

Het Rotterdamse bedrijf VMS Ropes and Twines B.V. is zakelijke sponsor van de Walk4Veterans 2022. Al meer dan 25 jaar leveren zij touwen voor de Koninklijke Marine en leveren zo een bijdrage aan de veiligheid van militairen en veteranen.

Lees verder

Walk4Veterans voor kids

Speurtocht met opdrachten

Om de Walk4Veterans nog leuker te maken voor kinderen, is er op zaterdag 10 september een uitdagende speurtocht uitgezet op het terrein van het Militair Revalidatie Centrum, de start-en finish plaats van de Walk4Veterans. Ieder kind ontvangt na afloop een aandenken. Kijk voor alle info op de website!

Schrijf je snel in!
Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
info@walk4veterans.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid