Een bruisende zomer vol activiteiten!
Zomer 2023
16 juni 2023. 1 dag. 23 marsen.

Studenten in actie voor onze helden - Op vrijdag 16 juni a.s. vindt de 3e editie plaats van het inmiddels landelijke evenement VeVa Marcheert! Op 23 locaties verspreid over heel Nederland, zullen zo’n 2.400 studenten van de MBO-opleiding Veiligheid en Vakmanschap (VeVa) een mars lopen. Daarmee kondigen zij onze nationale Veteranendag aan en dragen zij bij aan de erkenning en waardering voor veteranen, onze helden.

Lees verder
Noventas sponsort VeVa Marcheert!

Noventas Verzekeringen is sponsor van VeVa Marcheert 2023. Met deze estafettemars vragen zo’n 2.400 studenten van de MBO opleiding Veiligheid en Vakmanschap op 16 juni aanstaande om erkenning en ...

Lees verder
Een ondergeschoven kindje

Op een rustige herfstdag in oktober, ontmoet ik prof. dr. Pieter Vos aan de Protestantse Theologische Universiteit (PThU), locatie Amsterdam. Professor Vos is universitair hoofddocent ethiek en bekleedt de bijzondere leerstoel ‘Protestantse Geestelijke Verzorging bij de Krijgsmacht'. We spraken over de inhoud en invulling van deze leerstoel.

Lees verder
Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Vanuit die gedachten is Hulp voor Helden steeds op zoek naar nieuwe verbindingen: met mensen en organisaties; om samen de krachten te bundelen en zo het welzijn van onze helden nog beter te kunnen ondersteunen.

Lees verder
VEVA Tilburg gaat ‘above and beyond’!

Dit schooljaar is de opleiding Veiligheid en Vakmanschap (VEVA) van het ROC Tilburg gestart met haar eerste excellentieprogramma. In het kader van dit programma hebben zeven geselecteerde studenten van 10 tot en met 18 april de West Highland Way gelopen: een stevige wandeltocht van 155 km door de ruige maar prachtige Schotse Hooglanden.

Lees verder
Nederlandse Veteranendag

Het nationale evenement waar heel Nederland de veteranen bedankt die zijn ingezet in dienst van de vrede, nu en in het verleden.

Lees verder
Walk4Veterans 2023

Dé sponsorwandeltocht voor, door en mét Veteranen. 78 dagen, 78 kilometer en € 78,-!

Lees verder
Inloophuis Winschoten

Het meest noordelijke inloophuis voor geüniformeerden

In het prachtige historische pand aan de Blijhamsterweg 11 in Winschoten wil Stichting ‘De Veerkracht’ een inloophuis realiseren voor veteranen, geüniformeerden en belangstellenden. Naast de standaard inloop willen zij ook speciale bijeenkomsten, activiteiten en workshops faciliteren en organiseren.

Lees verder
Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid