Bedankt voor uw steun en inzet in 2023!
Wintermailing 2023
Inzet 2023

Ook in 2023 hebben diverse medewerkers, bestuursleden en vrijwilligers zich met hart en ziel ingezet voor onze Helden! De mannen en vrouwen die zich inzetten of ingezet hebben voor onze veiligheid en vrede. En ook niet te vergeten hun thuisfront! We laten u graag zien wat er zoal in 2023 gebeurd is.

Lees verder
Heldenweek

Militair werkstudenten van Defensity College, stichting Hulp voor Helden, het Nederlands Veteraneninstituut én Villa Pardoes werken samen om een Heldenweek mogelijk te maken. Een week waarin gezinnen van (oud)-militairen met PTSS samen vakantie kunnen vieren in de sprookjesachtige huisjes van Villa Pardoes!

Lees verder
Kerstactie

De Kersttijd staat weer voor de deur; de tijd van warmte, gezelligheid en ontmoeting. Maar niet iedereen kijkt hier naar uit. Er is eenzaamheid in Nederland, onder ouderen, jongeren en ook onder veteranen. Met name als veteranen op leeftijd hun dienstkameraden verliezen kan dat leiden tot een sociaal isolement.

Lees verder
Van bestuurslid naar voorzitter

Sinds 2011 maakt Kees de Rijke vast onderdeel uit van ons bestuur. Op uitnodiging van voormalig directeur Cor Louwerse was het voor Kees een logische keuze om in het bestuur van de stichting te stappen.

Lees verder
NEDS

Op donderdag 30 november heeft Hulp voor Helden zich gepresenteerd op de NEDS, de beurs van de Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid (NIDV). De
beurs had dit jaar als thema: ‘Duurzame Veiligheid’.

Lees verder
Pink Panthers doen ’n duit in het HvH-zakje

De klas leerling-vliegers van de Koninklijke Luchtmacht die op 27 november 1978 opkwam, hield op 27 november jl. hun 45-jarige reünie. Zij kregen in 1978 in 22 weken hun militaire-en officiersopleiding en bedachten voor hun groep de naam "Pink Panthers".

Lees verder

Het bestuur en medewerkers van Hulp voor Helden, dankt iedereen heel hartelijk voor alle inzet, samenwerking en steun!

Fijne Kerstdagen en een goed en gezond 2024 gewenst!

Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid