Onze vrijheid, hun inzet, jouw steun!
Voorjaar 2023
Eén team, één opdracht!

Dat is het credo van Stichting Veteranen Search Team! (VST) Deze veteranenorganisatie met 2600 getrainde vrijwilligers staat al binnen 2 uur paraat voor zoekacties naar personen of voorwerpen. Hulp voor Helden ondersteunt het VST opnieuw met een mooie donatie.

Lees verder
De Acceptgiro gaat verdwijnen. Maar u kunt ons blijven steunen!

Per 1 juni verdwijnt de Acceptgiro. De banken hebben besloten om vanaf die datum te stoppen met dit betaalmiddel. Uiteraard blijft uw hulp hard nodig en informeren we u over de mogelijkheden om ons werk te kunnen blijven steunen!

Lees verder
Veteranendag komt eraan!

Er zijn meer dan 100.000 veteranen in ons land. Zij verdienen onze erkenning en waardering alle dagen van het jaar, maar zeker op 24 juni, onze nationale Veteranendag. Met ons jaarlijks terugkerend evenement VeVa Marcheert kondigen VeVa-studenten Nationale Veteranendag aan.

Lees verder
Jongerenweekend in de Eiffel

Voor kinderen van (ex)militairen met PTSS, in de leeftijd van 12 tot 18 jaar, gaat Hulp voor Helden in 2023 een outdoor-weekend faciliteren. Een weekend met gelijkgestemden, om te ontspannen en op te laden en ervaringen te delen.

Lees verder
Mooie donaties!

De afgelopen maanden werden we verrast met een drietal geweldige bedrijfsdonaties!

Lees verder
Even voorstellen

Mijn naam is Miranda Hurenkamp. Sinds 1 februari jl. versterk ik Hulp voor Helden op het gebied van marketing en communicatie.

Lees verder
Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid