Onze vrijheid. Hun inzet. Jouw steun.
Zomermailing 2022
Bankhangen met een mobieltje? Deze VeVa studenten marcheren – voor onze helden!

Op vrijdag 17 juni a.s. gaat voor de eerste keer ‘VeVa Marcheert’ landelijk van start. Bijna 2000 VeVa studenten van 16 verschillende ROC’s zullen die dag flink op de proef worden gesteld met uiteenlopende fysieke uitdagingen. Zij vragen hiermee aandacht voor het militaire vak en erkenning en waardering voor veteranen!

Lees verder
Klim naar de Vrijheid!

Met de Klim naar de Vrijheid, vragen 22 (oud) – leden van de Utrechtse studentenvereniging Unitas S.R., aandacht en erkenning voor Daniël de Moulin. Hij was verzetsheld, Engelandvaarder en lid van het oudste dispuut van Unitas S.R., het Collegium Illustrissimum Hermandad (CIH).

Lees verder
Walk4Veterans 2022

De eerste Walk4Veterans begon in 2014 nog heel klein. En nu, acht jaar later, is het uitgegroeid tot een evenement waar velen jaarlijks naar uitkijken! Het is een sponsorevenement waar niet het finishen het belangrijkste is, maar waar het vooral gaat om het besef van vrijheid en de gedachte aan hen die zich daar dagelijks voor inzetten!
Van 25 juni tot en met 10 september kun je weer wandelen, hardlopen of iedere andere uitdaging dan ook aangaan. Ga naar het actieplatform en doe mee!

Lees verder
Veteranendag 2022

Op zaterdag 25 juni is het Nederlandse Veteranendag. Nederland bedankt deze dag de meer dan 100.000 veteranen die ingezet zijn in dienst van de vrede, nu en in het verleden. Sinds 2005 wordt deze dag georganiseerd in Den Haag, op de laatste zaterdag van juni.

Lees verder
Invictus Games

Van 16 t/m 22 april jl. vonden de Invictus Games plaats in het Zuiderpark in Den Haag. Een week vol geweldige sportprestaties, persoonlijke overwinningen en bijzondere ontmoetingen. De Hertog van Sussex, Prince Harry, sprak als initiatiefnemer over een “ongelooflijke week.”

Lees verder
Yuki wil naar school

Mijn naam is Yuki (Wow). Ik ben een BorderCollie van 1,5 jaar oud en helemaal klaar voor de volgende stap in mijn leven:'Ik wil dolgraag gediplomeerd veteranenhond worden.' Dan kan ik mijn baasje helpen bij het herpakken van de regie over haar eigen leven. De opleiding is duur en er is helaas geen basisbeurs voor hulphonden. Wie kan mij helpen?

Lees verder
In Actie voor onze Helden

Er zijn verschillende mogelijkheden om onze helden te steunen. Zo kun je tijd of geld doneren of een 'maatschappelijk verantwoorde aankoop' doen. Maak online een collectebus aan: veilig, snel en eenvoudig. Of kom in actie met één van onze evenementen die te vinden zijn op ons vernieuwde actieplatform: ActievoorHelden.nl. Heb je zelf een idee voor een actie? Neem dan contact met ons op!

Lees verder
Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid