Bedankt voor uw steun!
Wintermailing 2022
Bedankt!.....voor alle steun in 2022!

De donkere dagen voor Kerst zijn weer aangebroken; een tijd van bezinning, terugblikken en vooruitkijken. In 2022 is hard gewerkt aan nieuwe projecten en naamsbekendheid.
In 2023 gaan we daar volop mee door! Uw hulp blijft daarbij nodig; mogen we op u blijven rekenen?

Lees verder
Een lichtpuntje in donkere dagen

Iedereen kan te maken krijgen met eenzaamheid en iedereen wil graag ‘ergens bij horen’ of ‘er toe doen’. Een klein gebaar kan al verschil maken! Daarom is de 'Eindejaarsactie' voor veteranen in het leven geroepen.

Lees verder
Acht officieren in opleiding rennen van Den Helder naar Breda voor de ‘Heldenweek’ bij Villa Pardoes

Op 8 december starten 8 officieren in spe van de Nederlandse Defensie Academie aan een estafetteloop van 200 kilometer om aandacht te vragen voor het militaire thuisfront en veteranen met PTSS.

Lees verder
178 Days film

Armand komt niet ongeschonden terug van zijn missie in Libanon en ook al is hij uit de oorlog, de oorlog is niet uit hem. Hij ondervindt dagelijks last van de gevolgen die hem ernstig belemmeren in zijn functioneren. Na een ernstige terugval gooit hij het roer om!

Lees verder
Vrijwilliger met boekhoudkundige kwaliteiten gezocht!

Heb jij ook zoveel waardering voor de inzet van onze militairen, veteranen en hun thuisfront? En word je blij van mooie fondsen, belastingvrije giften en het opmaken van een overzichtelijke jaarrekening? Doneer dan jaarlijks 12 uur van jouw expertise aan onze helden!

Lees verder
Bestuurslid Kees de Rijke ontving Ereteken voor Verdienste in goud!

Brigadegeneraal Kees De Rijke en bestuurslid van Hulp voor Helden, is beloond met het Ereteken voor Verdienste in goud. Commandant Landstrijdkrachten luitenant-generaal Martin Wijnen reikte hem het eremetaal uit bij zijn afscheid van Defensie. Op 1 oktober j.l. ging Kees met functioneel leeftijdsontslag.

Lees verder
Wordt vaste donateur!

Met hetzelfde geld nog meer doen voor militairen, veteranen en hun thuisfront? Dat kan eenvoudig met een periodieke belastingvrije schenking.

Lees verder
Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid