De Walk4Veterans 2023 is weer van start!
Walk4Veterans nieuwsbrief 1
Dé sponsorwandeltocht voor, door en mét Veteranen. 78 dagen, 78 kilometer en € 78,00!

Kom jij tussen 24 juni (nationale Veteranendag) en 9 september in actie? Iedereen kan mee doen, of je nu van wandelen, fietsen of hardlopen houdt: elke activiteit is mogelijk en iedere euro telt!

Lees verder
Gezamenlijke tocht in Doorn

Wandel jij ook mee op zaterdag 9 september met de Walk4Veterans in Doorn? Dan zorgen wij dat de koffie en thee klaar staat!
Wij hebben drie mooie routes uitgezet van 5, 10 en 20 kilometer. Er wordt gezorgd voor wat lekkers op het rustpunt en de nodige militaire beleving. Zien we je daar? Inschrijven kan via de inschrijfbutton!

Speurtocht voor kinderen van 6 t/m 12 jaar

Doe mee op 9 september met de kinderspeurtocht. Onderzoek of jij het in je hebt om een goede militair te zijn en wandel door een super mooie omgeving. Als je meedoet ontvang je een leuk aandenken bij de finish! En wat ook zo mooi is: met jouw deelname steun je ook nog eens mooie projecten voor militairen en veteranen! De start en finish zijn bij het Militair revalidatie Centrum in Doorn.

Projecten voor Veteranen

Door mee te doen met de Walk4Veterans, ondersteun je onze mooie projecten voor veteranen. Denk hierbij aan een veteranenhulphond of dierondersteunende therapie, de gastvrije ontmoetingscentra van ECHOS-Homes of de bouwavonden van Stichting Scale Models for Vets. Klik voor alle informatie over deze projecten op de informatiebutton!

Durf te vragen!

Doe jij mee met Walk4Veterans maar vind je het lastig om donaties te vragen? Of wil je meer tips en tricks om geld op te halen voor de mooie projecten voor veteranen?
Daar helpen we je graag bij. Via onze website kom je bij alle tips & tricks! Klik op de button en ga ermee aan de slag!

Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
info@walk4veterans.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid