Mogen wij u binnenkort deze Coin overhandigen?

Helden Coin

Zojuist heeft u de eerste stap gezet naar maatschappelijke verbinding!

En dat is precies wat onze Helden Coin beoogt: het versterken van de band tussen bedrijfsleven en maatschappij. De verbinding tussen uw organisatie en Hulp voor Helden. Want met de Helden Coin uiten wij onze waardering voor ondernemers die zich maatschappelijk betrokken tonen! Voor u als oud-defensiemedewerker, die weet waar het soms aan ontbreekt als het gaat om het welzijn van militairen, veteranen en hun thuisfront. Of voor u als defensietoeleverancier, die weet welke inzet er dagelijks nodig is als het gaat om het behoud van onze vrijheid. 

Als wij als samenleving aan mensen vragen zich in te zetten voor onze gemeenschappelijke belangen, dan moeten wij die inzet toch ook samen steunen, erkennen en waarderen!

Zo komt u in aanmerking voor de Helden Coin:

. Vertel

deel2Graag horen wij wat organisaties voor onze helden doen. Is er bijvoorbeeld al een 'Witte Anjer'-perkje aangelegd in de tuin van uw bedrijfspand? Wordt er zakelijk aandacht besteed aan onze Nationale Veteranendag, en zo ja, hoe doet u dat? Krijgen werknemers uit het thuisfront coulantere werktijden tijdens de missie van een gezinslid? Of staan er andere initiatieven op de zakelijke agenda?

Graag gaan wij met u hierover in gesprek zodat wij uw activiteiten kunnen delen met anderen, en wij ú kunnen helpen bij nieuwe ideeën.

Kom in gesprek

. Doneer

doneer2Wilt u ons met een financiële bijdrage steunen? Fantastisch! Als zakelijk donateur ontvangt u niet alleen onze Helden Coin, maar krijgt u ook een vermelding op onze website en onze sociale media!

En omdat wij een algemeen nut beogende instelling (ANBI) zijn mag u aan het eind van het jaar, uw donatie van uw winst aftrekken (tot maximaal 50% van de winst en met een maximum van € 100.000). Vraag hiervoor wel een factuur aan zodat u uw gift schriftelijk kunt bewijzen.

Vraag factuur aan

. Verbindt

verbindt2Kunt u ons succesvol introduceren bij een andere organisatie? Ook dan voelen wij ons door u gesteund en verdient u de originele Helden Coin!

Deel onze LinkedIn pagina binnen uw netwerk 

Laat ons weten met wie wij contact mogen opnemen

lijn blauw-grijs

Liever extra naamsbekendheid dan een Helden Coin? Als sponsor van één van onze evenementen kunt u hele specifieke en bijzondere doelgroepen aanspreken - met 100% fiscaal voordeel!

Vergroot uw betrokkenheid met defensie door uw betrokkenheid te tonen!

VeVa Marcheert

Boxmeer - vierkant.png

Een hele week prominent in beeld bij alle VeVa studenten én hun familie en vrienden!

In juni vragen deze MBO'ers met 'VeVa Marcheert' aandacht voor het militaire vak en kondigen zij tegelijkertijd onze nationale Veteranendag aan.

Meer info

Walk4Veterans

Picture1.png

30 dagen in het vizier van (actieve) veteranen!

Als zakelijk sponsor van de 10e editie van de Walk4Veterans laat u medewerkers met lunchwandelingen in actie komen.

Meer info

Het verhaal achter de Coin

Een challenge coin kent een hele bijzondere geschiedenis die bijna honderd jaar terug gaat in de tijd en begint in Amerika. Een commandant liet daar ooit een challenge coin maken voor de manschappen van zijn onderdeel. Daarmee wilde hij het saamhorigheidsgevoel van zijn compagnie versterken.

In de jaren daarna volgden ook andere onderdelen dit voorbeeld. Langzaamaan ontstond zo de gewoonte dat je als teken van verbondenheid met je onderdeel, ten allen tijden je coin aan je collega’s moest kunnen laten zien. En dit leidde weer tot een nieuw ritueel: tijdens het stappen kon een militair zijn collega uitdagen door zijn coin op de bar te laten rinkelen. Als de gedaagde daarop zijn coin niet kon tonen, dan moest hij het rondje betalen. Kon hij dit wel, dan betaalde de uitdager.

lijn blauw-grijs

logo met slogan

Sluiten