Een lijntje met het thuisfront

kopfoto7.pngmaandag 26 februari 2024

Wie als militair uitgezonden wordt, laat altijd mensen achter die hem of haar zullen missen. Een partner, ouders, kinderen of vrienden. Om de uitgezonden militair een hart onder de riem te steken én de communicatie met het thuisfront te ondersteunen, geven wij hen een MissionKit.

Al 10 jaar deelt Hulp voor Helden een pakketje uit aan uitgezonden militairen. Of het nu ‘Veldpost’, ‘Heldenpakket’ of ‘MissionKit’ heet, het doel is onveranderd! MetLijntje MissionKit deze pakketten laten we de uitgezonden militair weten dat wij meeleven en dat zijn of haar inzet voor onze vrede en veiligheid zeer gewaardeerd wordt. Daarnaast willen we hen hulpmiddelen in handen geven om de communicatie met thuis sterk te houden. Want niet alleen de uitgezonden militair is op missie, ook het thuisfront heeft zo haar eigen uitdagingen!

In het pakket zit o.a. een set ansichtkaarten, een voucher voor het maken van een fotoboekje en een gedachten-en gebedenboekje. Deze laatste is een uitgave van de Protestants Geestelijke verzorging van Defensie en bevat naast gebeden ook diverse prachtige gedichten. Nieuw in het pakket is ‘het lijntje met het thuisfront’! Naar aanleiding van onze enquête over het gebruik van onze MissionKit kwam naar voren dat de uitgezonden militair ‘iets’ nodig had om de ontvangen post van thuis, op te kunnen hangen. Daar wordt nu in voorzien door dit knijperlijntje! Wilt u meehelpen om onze uitgezonden Helden een hart onder de riem te steken? Kijk dan op www.hulpvoorhelden.nl/donatieformulier

« Terug

Sluiten