Vaarwel 2021 en welkom 2022!
Winter 2021

Beste donateur,

Met de Kerstdagen voor de deur, sturen we onze laatste nieuwsbrief van 2021.

Voor veel mensen zijn de wintermaanden een periode van gezelligheid
en huiselijkheid. Dat geldt helaas niet voor iedereen want in ons
land is eenzaamheid een probleem  We vragen daarom je aandacht voor onze veteranen die die eenzaamheid dagelijks ervaren.  Hulp voor Helden wil samen met partners helpen om de winterperiode voor hen een stuk dragelijker te maken en het gevoel van eenzaamheid te verminderen. Dit doen we onder andere door deze mannen en vrouwen uit te nodigen voor kerstmaaltijden en ze een kerstpakket te geven.

Uw hulp is hierbij onmisbaar!  Met uw financiële bijdrage van €25,- geeft u één veteraan een kerstpakket. Het zou mooi zijn als we met elkaar zoveel mogelijk veteranen kunnen verrassen met deze bemoediging. Alvast heel hartelijk dank voor de steun die we ook voor dit project  mogen ontvangen.

Het bestuur en medewerkers van Hulp voor Helden wensen je
gezegende Kerstdagen en alle goeds voor 2022!

Hoogtepunten 2021 en vooruitblik 2022

2021 is een enerverend jaar geweest voor Hulp voor Helden. Ondanks de beperkingen rondom de pandemie, heeft de stichting heel veel kansen gehad en gegrepen!

Lees verder

Missie538
In de week van 17 t/m 24 december gaat Radio 538 meestrijden voor de ontwikkeling van een virtuele wereld met realistische situaties van een militaire uitzending. Deze Virtual Reality omgeving zal in combinatie met digitale ‘Exposure en EMDR therapie’ de basis vormen voor het onderzoek naar preventie: het inzetten van digitale therapie ten behoeve van het voorkomen van doorontwikkelde Post Traumatische Stress Stoornis bij veteranen.

Lees verder

Hulp voor Helden ondersteunt modelbouw-avonden in ECHOS Schaarsbergen

Voor álle veteranen die op zoek zijn naar rust en vertrouwd kameraadschap, organiseert Scale Models for Vets speciale modelbouwavonden.

Lees verder
Tafels met een verhaal

Eén van de eerste dingen die de Genie maakt in nieuwe missiegebieden zijn picknicktafels. Herkenbare ontmoetingsplekken voor militairen.

Lees verder
Ziek sterk - de uitslag

Op 16 oktober jl. heeft Bas Meijer zijn Strong Viking Obstacle run gelopen en volbracht! Met zijn deelname heeft hij het geweldige bedrag van in totaal € 38.525,- bij elkaar gebracht waarvan Hulp voor Helden € 19.262,- heeft mogen ontvangen.

Lees verder

Kerstmaaltijden- en pakketten
Op een kleine 30 locaties in heel Nederland, o.a. in diverse ECHOS-Homes, wordt in de week voor Kerst, een Kerst-inloop georganiseerd in de vorm van een lunch of een hapje-met-een-drankje voor veteranen. Bij deze inloop wordt hen ook een Kerstpakket aangeboden waarvan de samenstelling geheel van veteranen of veteraneninitiatieven komt, zoals bijvoorbeeld FUBAR-koffie. Dit initiatief wordt betaald vanuit diverse fondsen en ook Hulp voor Helden werkt hier graag aan mee met een mooie donatie. Zo hopen we dat deze mensen, die zich jarenlang hebben ingtezet voor onze vrijheid, deze bijzondere dagen niet in eenzaamheid hoeven door te brengen!

Dierondersteunende therapieDomingo-House-2-scaled
Hulp voor Helden helpt in 2021, 5 veteranen door dierondersteunende therapie te bekostigen vauit het fonds  Veteranenhond. Zo krijgen zij handvatten om weer grip op hun toekomst te krijgen.

Lees verder...

TeamcoachingBruno4
In 2021, ondersteunt Hulp voor Helden 3 veteranen met het opleiden van een eigen volledig gecertificeerde veteranen-hulphond. Lees verder

Veteranen bedankt!

Om alle mannen en vrouwen die zich voor onze vrede en veiligheid hebben ingezet te bedanken en een hart onder de riem te steken, worden zij 8 dagen lang in het zonnetje gezet!

Lees verder
Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid