Volop in beweging
Zomermailing 2022

Walk4Veterans 2022

Klaar voor de start? AF!

De Walk4Veterans 2022 is in volle gang. Tot en met zaterdag 10 september kan er gewandeld, gefietst, hardgelopen, geskeelerd of welke uitdaging dan ook aangegaan worden. Het is hét sponsorevenement waar niet het finishen het belangrijkste is, maar waar het vooral gaat om het besef van vrijheid en de gedachte aan hen die zich daar dagelijks voor inzetten. De opbrengst komt weer volledig ten goede aan de projecten voor veteranen.

Doe mee en schrijf je in!

Zakelijk sponsoren W4V

Sponsoren

Ook zakelijke sponsoren zijn van harte welkom bij de Walk4Veterans. Ben je zelfstandig ondernemer of werk je voor een werkgever die moed, daadkracht, menselijkheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel heeft staan? Dan is de Walk4Veterans hét evenement om te steunen! Er zijn diverse sponsorpakketten waarmee je je betrokkenheid en waardering toont!

Lees meer over zakelijke sponsoring

Gift

Donatie Veteraneninstituut

Uit handen van Brigadegeneraal der Rijdende Artillerie Paul Hoefsloot, directeur-bestuurder van het Nederlands Veteraneninstituut, ontving Hulp Helden het mooie bedrag van € 5.080,-. Dit bedrag is geschonken uit naam van alle veteranen die de Veteranen-monitor 2021 ingevuld hebben.

Lees verder

Market Garden

Opdat wij niet vergeten...!

Hoe belangrijk is onze vrijheid!? Om de helden die zich daar dagelijks voor inzetten of ingezet hebben te eren en de aandacht, erkenning en steun te geven die zij verdienen, hebben Joost en Naomi de Leeuw een mooi initiatief ontwikkeld! Van elk verkocht t-shirt gaat € 5,- naar Hulp voor Helden en is t/m 20 juli via een pre-order te bestellen.

Lees verder

Carbage helden run

Met een 'barrel' het Oostblok rond

Van 4 t/m 8 juli hebben 4 dames, allen op de een of andere manier gelinkt aan Defensie, de Carbage Run 2022 Zomer editie gereden. In een auto van minimaal 23 jaar oud en met een dagwaarde van maximaal € 500,- zijn zij deze uitdaging aangegaan. Met hun actie hebben zij geld opgehaald voor projecten voor het thuisfront.

Lees verder

Klim naar de vrijheid

In de voetsporen van...

....Daniel Moulin, verzetsheld en lid van het oudste dispuut van de Utrechtse studentenvereniging Unitas S.R., het Collegium Illustrissimum Hermandad (CIH).
20 (oud)-leden van dit dispuut hebben van 8 t/m 12 juli een 50 kilometer lange tocht afgelegd om hiermee aandacht te vragen voor het leven en werken van Daniel én om geld op te halen voor de projecten van Hulp voor Helden!

Lees verder
Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid