Verjaardagskalender

Veteranenkalender

20220127_174958_0001

Prijs: € 19,95

Dit bedrag is inclusief verzendkosten. Per kalender gaat 10,- euro naar het project veteranenhond t.b.v. een volledig gecertificeerde hulphond. 

BESTEL

Nans Charity

Nancy Jansen

Nans Veteranenkalender

Nans Charity, een initiatief van Nancy Jansen, heeft een prachtige kalender uitgebracht. Gemaakt voor en door veteranen. Bijzondere mensen uit alle onderdelen van Defensie hebben model gestaan en zijn prachtig en in hun kracht, op de foto gezet door Jan Dijkstra. Iedere maand geeft zicht op een veteraan met een eigen gekozen (song)tekst. De kalender is gedrukt op hoogwaardig papier.

De opbrengst (minus de kosten) van de kalender, komt ten goede aan het fonds Veteranenhond t.b.v. een volledig opgeleide veteranenhond.

Veel veteranen en burgers hebben meegewerkt aan dit mooie initiatief, zoals o.a. Generaal b.d. Peter van Uhm, Kolonel Ludy de Vos en Brigadegeneraal der Rijdende Artillerie Paul Hoefsloot.

Steunbetuiging Peter van Uhm, generaal buiten dienst:

VanUhm-Parbo-kopie-1-1024x1024“Als veteraan ben ik met plezier gastgezin en ambassadeur voor stichting Hulphond. Dagelijks zien wij wat (veteranen)-hulphonden voor cliënten betekenen. Ooit vertelde ik bij een happening dat deze honden de kwaliteit van leven van cliënten enorm verbeterden. Meteen kwamen er cliënten naar mij toe met de mededeling dat ik dat nooit meer moest zeggen. Zij vonden dat de hulphonden hen hun leven terug geven!

Toch is er nog steeds een gebrek aan begrip over het werk van de hulphonden. Net zo als er nog steeds gebrek aan begrip voor veteranen is. Dan is het mooi dat met de Veteranenkalender aandacht voor zowel de veteraan als steun voor hen wordt bewerkstelligd want met de aankoop van deze kalender gaat er een mooi bedrag naar het fonds Veteranenhond voor de opleiding en plaatsing van een veteranenhulphond. Daarom steun ik de veteranenkalender en roep iedereen op dat ook te doen”.  

Neem een kijkje op de website van Nans Charity voor meer achtergrondverhalen en steunbetuigingen!

Sluiten