Maak een veilige 'bunker' voor veteranen mogelijk

Veteranenlocatie

Met gebundelde krachten kunnen we samen door!

Samen bouwen wij aan een plek voor vertrouwd kameraadschap. Een plek waar personeelszorg van defensie gekoppeld wordt aan persoonlijke doelen. Een plek met een actieve link naar de samenleving. Kortom; een verbindingspunt voor rust, zingeving en kracht!

Samen één locatie met één missie

Locatie-binnen.pngEen duurzame plek voor alle actieve en post-actieve militairen en veteranen. Met als insteek een duidelijke lange termijn visie van Defensie, Nederlands Veteranen Instituut en Hulp voor Helden. En met vele mogelijkheden en een enorme inspirerende meerwaarde.

Er is echter nú tijd nodig om dit initiatief in ieders plannen te kunnen borgen.
Met de opbrengst van deze actie kan dit jaar de benodigde professionele begeleider worden gerealiseerd. Daarmee kan het initiatief door! Tegelijkertijd geeft dit partijen de kans om een lange termijn budget voor deze locatie vrij te maken en deze als voorbeeld locatie samen in te richten. De wil is er!

Inzameling voor de realisatie van een voorbeeld locatie

Met jouw steun kunnen de betrokkenen bij dit project een jaar lang samenwerken aan de realisatie van één voorbeeldlocatie – een solide basis voor uitbreiding naar volgende locaties. Kunnen wij op jouw steun en stem rekenen? Want door te doneren laat je weten dat je het belangrijk vindt. En hoe meer stemmen, des te meer aandacht wij kunnen vragen voor de uitbreiding van dit initiatief. Dus doneer en laat je stem horen!

Munitiedepot Nieuw Balinge

De voorbeeldlocatie wordt momenteel gerealiseerd op het voormalige munitiedepot Mantingerveld in Nieuw Balinge (Drenthe).

Lees verder...

Valkennest

Tegelijkertijd is de 11e Luchtmobiele Brigade, gelegerd in Schaarsbergen en Assen, op zoek naar een geschikte locatie voor het eerste Valkennest. Een eigentijds platform voor unieke personeelszorg.

Lees verder...

Elke donatie is een stem

Door te doneren laat je ons weten dat je het belangrijk vindt. Hoe meer stemmen wij ontvangen hoe meer impact wij kunnen maken. Ideën of adviezen m.b.t. de opzet van deze voorbeeldlocatie kun je via het contactformulier met ons delen. Op onze website zullen wij de voortgang van dit project bijhouden. 

stempotlood.png

Stem nu  Deel je idee 

De realisatie van deze voorbeeldlocatie wordt gesteund door:

Defensie-logo.png    VeteranenInstituut-logo.png        HvH-origineel

Sluiten