Mijn collecte wijzigen/ beheren 

Zelf een online collecte starten

Veilig

Met een online collectebus hoef je nooit met geld over straat! Je kan gewoon vanuit je eigen huis familie en vrienden vragen om een donatie te doen in jouw persoonlijke collectebus. Op onze website kun je precies zien hoeveel geld er al gedoneerd is. Online is je collectebus altijd veilig. Jouw ingezamelde geld gaat namelijk rechtstreeks naar de bankrekening van Hulp voor Helden via de beveiligde betaalomgeving van iDeal.

Bekijk de lopende collectes

Snel

  1. Ga naar 'Start een collecte' en vul je gegevens in.
  2. Geef aan waarom je collecteert. Ben je geïnspireerd door een familielid, een vriend of collega? Leg uit waarom je Hulp voor Helden wilt steunen.
  3. Klik op 'Start je online collectebus'. Je ontvangt dan een email met daarin een bevestigingslink. Door op deze link te klikken is je persoonlijke collectebus een feit.
Start een collecte

Eenvoudig

Deel je collectebus op jouw sociale media met de 'deel' buttons onderaan je pagina. Zo nodig je familie en vrienden uit om te doneren. Of gebruik de QR-code die je per email van ons ontvangt. Bijvoorbeeld voor een collecte na overlijden. Laat de QR-code op de rouwkaart drukken, of plak deze op de collectebus van de uitvaartlokatie. Zo kunnen mensen die niet aanwezig zijn, of geen kleingeld bij zich hebben, toch eenvoudig doneren.

Tips voor online collecteren
Sluiten