Een online collecte, hoe werkt dat?

Veilig

Met een online collectebus hoef je nooit met geld over straat! Je kan gewoon vanuit je eigen huis familie en vrienden vragen om een donatie te doen in jouw persoonlijke collectebus. Op onze website kan je precies zien hoeveel geld er al is gedoneerd. Online is je collectebus altijd veilig. Jouw ingezamelde geld gaat via een beveiligde betaalomgeving, rechtstreeks naar de bankrekening van Hulp voor Helden.

 

Bekijk de lopende collectes

Snel

  1. Ga naar 'start een collecte' en vul je gegevens in.
  2. Geef aan waarom je collecteert. Voor een familielid, een vriend of collega? Of voor al die andere helden die zich inzetten voor onze vrijheid. Vertel jouw verhaal.
  3. Klik op 'Start je online collectebus'. Je ontvangt dan een email met daarin een bevestigingslink. Door op deze link te klikken is je persoonlijke collectebus een feit.

Start een collecte

Eenvoudig

Vanaf nu kun je je collectebus delen met vrienden en familie. Met behulp van de 'deel' buttons onder je persoonlijke collectebus, nodig je eenvoudig iedereen uit om te doneren in jouw online collectebus. Je hele netwerk in één keer, of iedereen persoonlijk. Ook degenen die ver weg wonen!

Tips voor online collecteren
Sluiten