Defensie als klant?

Vergroot uw klantbetrokkenheid door simpelweg uw betrokkenheid te tonen!

Picture1

Een maand lang lunchwandelen

Als zakelijk sponsor van de Walk4Veterans staat u de hele maand september in het vizier van veteranen. Want een sponsor van de Walk4Veterans toont waardering. Een sponsor steunt! En daarmee laat u zien dat u zich betrokken voelt. Interesse wekken, vertrouwen winnen en een band creëren; dat is waar het om draait. Met een sponsorschap van de Walk4Veterans slaat u drie vliegen in één klap!

Moed, daadkracht, menselijkheid en verantwoordelijkheid. Met een sponsorschap van de Walk4Veterans verankert u deze waarden binnen én buiten uw organisatie!

(Pauz)eer in september

Met de Walk4Veterans worden medewerkers uitgedaagd om 4 weken lang een stevige lunchwandeling te maken. Het vergroot de betrokkenheid met de organisatie en uw klanten én het is ook nog eens gezond. Het breekt de werkdag om zo de hele dag met een frisse blik aan de slag gaan. Samen pauzeren we voor onze helden.

Kom in actie & steun

Via ons online actieplatform kunnen uw medewerkers zich inschrijven en laten sponsoren door familie, vrienden en zakelijke relaties. Zo kan uw sponsorbedrag verder oplopen én realiseert u een exponentieel bereik voor uw maatschappelijke boodschap. iDeal staat daarbij garant voor een veilige betaalomgeving. Bekijk hier ons actieplatform!

Vertel uw verhaal

Via storytelling tekenen wij de verhalen op van de deelnemer(s) in uw organisatie. Waarom doen zij mee met de Walk4Veterans? Wat voor werk doen zij? Deze authentieke verhalen delen we op onze sociale media. Lees hier de verhalen van Ana Maria Oniceanu van DataExpert en Rob Jobben van Atos zakelijke deelnemers van voorgaande jaren.

Bos Doorn.png

Walk4Veterans @Doorn

De Walk4Veterans wordt jaarlijks afgesloten met de gezamenlijke slotloop in Doorn. Ook deelnemers van de Walk4Veterans @work zijn van harte welkom om mee te lopen met één van de prachtige routes over de Utrechtse Heuvelrug, variërend van 5, 10 of 20 km. De start en finish bij het Militair Revalidatiecentrum Aardenburg zorgen voor een echte militaire beleving. Zowel onze project-partners als de zakelijke deelnemers krijgen hier de gelegenheid zich te presenteren.

Sponsoropties W4V 2024

Contact

Meer informatie nodig? Of misschien een stukje extra overtuigingskracht binnen uw organisatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Bel of mail ons
Sluiten