Yuki wil naar school!

Yuki wil naar school!

Yuki (Wow)

Lieve allemaal,

Mijn naam is Yuki (Wow). Ik ben een BorderCollie van 1,5 jaar oud en helemaal klaar voor de volgende stap in mijn leven.

'Ik wil dolgraag gediplomeerd veteranenhond worden.'

Want dan kan ik mijn baasje helpen bij het herpakken van de regie over haar eigen leven. Mijn baasje is namelijk veteraan en heeft zich ingezet voor ónze vrijheid. Daarbij is zij haar eigen vrijheid kwijtgeraakt. De dokter zegt dat dat komt door een post-traumatische-stress-stoornis en hij vertelde dat ik daar heel goed bij kan helpen. Maar dan moet ik wel eerst het officiële diploma 'assistentiehond' behalen! Lees hier meer over veteranenhond en PTSS.

De opleiding hiervoor is erg duur en er bestaat nog geen basisbeurs voor. Wel heb ik onlangs alle voorrondes van de opleiding succesvol afgerond en ben ik volledig goedgekeurd voor de opleiding van het erkende opleidingsinstituut Bultersmekke. Dus zodra ik het collegegeld kan betalen, mag ik beginnen.

Wie wil mij financieel helpen?

Met de doneerknop onder mijn foto kan je veilig via ideal een eenmalige donatie doen. Maar met een periodieke belastingvrije schenking kan ik van hetzelfde geld nog langer studeren!

Bij een periodieke belastingvrije schenking kun je het belastingvoordeel als extra gift meeschenken. Met slechts 12 donateurs die gedurende 5 jaar lang een bedrag van € 15,- per maand willen doneren, kan ik mijn opleiding al starten! Bovendien stuur ik je dan elk half jaar mijn voortgangsrapport, zodat je kan zien dat ik echt heel erg mijn best doe. Lees hier meer over belastingvrij schenken.

  • De opbrengst uit periodieke schenkingen staat voor deze actie op € 3300,- en komt bovenop het totale ingezamelde bedrag!

Je kunt ook al helpen met het delen van mijn actie! Laat al je vrienden en familie weten dat alle beetjes helpen!

Liefs, Yuki

Yukki.jpg

Deel deze actie op je socials!

Sluiten