Kerstactie

Hulst.png

De Kersttijd staat weer voor de deur; de tijd van warmte, gezelligheid en ontmoeting. Maar niet iedereen kijkt hier naar uit. Er is eenzaamheid in Nederland, onder ouderen, jongeren en ook onder veteranen. Met name als veteranen op leeftijd hun dienstkameraden verliezen kan dat leiden tot een sociaal isolement.

Om hen een hart onder de riem te steken, heeft Hulp voor Helden, samen met de koepel Veteranen Ontmoetingscentra (VOC) en stichting ECHOS homes, opnieuw een ‘Eindejaarsactie’ bedacht!

Kerstbrunch

Op vrijdag 15 december in Ermelo en Oirschot en op zaterdag 16 december in Havelte en Schaarsbergen staan de deuren van deze gastvrije ECHOS homes van 11.00-14.00 uur wijd open. Per locatie kunnen maximaal 100 veteranen genieten van een gezellig samenzijn. Na de ontvangt met Glühwein of chocolademelk met wat lekkers, staat een overheerlijk buffet klaar met diverse broodjes en beleg, salades, soep en warme hapjes.

Voor wie

De Kerstbrunch is bedoeld voor veteranen en hun thuisfront en voor de vrijwilligers van de veteranenontmoetingscentra. Vooral ook voor hen die niet meer zo mobiel zijn of zelf de middelen niet hebben om aan activiteiten deel te nemen. Zo zetten we ons gezamenlijk in om (eenzame) veteranen een fi jne samenkomst te bezorgen.

KERST

« Terug

Sluiten