Word vrijwilliger

vuist militair.pngOm onze doelen nog beter uit te voeren en Hulp voor Helden nog beter op de kaart te zetten, kunnen wij altijd hulp gebruiken. Lijkt het jou leuk ons te helpen tijdens evenementen of geef je liever een presentatie in een school of kerk? Laat het ons weten, wij staan altijd open voor ideeën en inspirerende initiatieven! 

Gastbloggers gezocht!

Wij zijn op zoek naar gastbloggers uit het thuisfront die zelf een geliefde hebben die op missie is, gaat of is geweest. Of het nu gaat over je zoon of je dochter, je vriend of vriendin, je vader of je moeder. Wij brengen jouw verhaal graag onder de aandacht. Wat betekent dit in de praktijk? Waar loop je tegenaan? Hoe ga je ermee om? Hoe regel je alles alleen? Welke tips heb jij voor andere thuisfronters?

Lijkt het je leuk om eens iets te bloggen? Met het schrijven van een blog help je ons om meer aandacht en begrip te krijgen voor de soms lastige situatie waarmee het thuisfront te maken krijgt. Of je nu je verhaal wilt delen gedurende een hele missie, of alleen bij vertrek of thuiskomst? Neem contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden!

Bekijk hier het verhaal van Tahné Kleijn.

Sluiten