Steun onze nieuwe initiatieven!
Nieuwsbrief winter 2022
MISSIE 538 is geslaagd

In de week van 17 t/m 24 december heeft Radio 538 actie gevoerd om geld in te zamelen voor 12 goede doelen: MISSIE 538 - 2021. Hulp voor Helden was één van de geselecteerde doelen. Het eindbedrag was maar liefst 46.383,- euro!

Lees verder
Battle4Freedom

Op 5 mei 2022, gaat de 1e editie van de nu al legendarische Battle4Freedom van start, georganiseerd door 'Meet the Marines'. Durf jij het aan ?!?
Battle4Freedom is hét sportieve Bevrijdingsdag evenement voor iedereen die vrijheid belangrijk en niet vanzelfsprekend vindt. Als eerbetoon aan hen die overal ter wereld streden en strijden voor onze vrijheid, kun je op 5 mei 2022 sportieve battles aangaan.

Lees verder
Nans Veteranenkalender

Nans Charity, een initiatief van Nancy Jansen, heeft een prachtige kalender uitgebracht, waarvan de opbrengst naar het fonds Veteranenhond gaat van Hulp voor Helden. Gemaakt voor en door veteranen. Bijzondere mensen uit alle onderdelen van Defensie hebben model gestaan en zijn prachtig en in hun kracht, op de foto gezet door Jan Dijkstra. De kalender kun je nu ook via Hulp voor Helden kopen!

Lees verder
Assistentiehonden voor veteranen: stichting Hulp voor Helden en Bultersmekke Assistancedogs slaan handen ineen

Stichting Hulp voor Helden gaat veteranen met PTSS financieel ondersteunen om zelf de eigen hond op te leiden tot een internationaal gecertificeerde assistentiehond. Daarvoor is de stichting een samenwerking aangegaan met Bultersmekke Assistancedogs (BMA).

Lees verder
Koop en doneer

Behalve de Veteranenkalender, hebben wij ook een aantal boeken geselecteerd waarvan de volledige opbrengst, na aftrek van de kosten, naar één of meer doelbestedingen vloeit. Maatschappelijk verantwoord kopen noemen wij dat!

Lees verder
Safe the date!

Zet alvast de datum van de 9e editie van de Walk4Veterans 2022 in je agenda! Vanaf de
start op Veteranendag (25 juni) tot en met de afsluiting in Doorn op zaterdag 11 september, kan er weer volop gewandeld, gefietst, geskeelerd of iedere andere (sportieve) activiteit dan ook volbracht worden. De opbrengst komt ten goede aan diverse projecten voor Veteranen. De inschrijving start op 1 april. Houd onze website en social media in de gaten!

Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid