Mensen helpen mens te blijven
Mensen helpen mens te blijven

Op 27 januari jl. droeg ds. Klaas Henk Ubels, na 9 jaar zijn functie van hoofdkrijgsmachtpredikant over aan ds. Gert van der Ende. Deze functieoverdracht vond plaats in de Kloosterkerk in Den Haag, een plek van betekenis.

Lees verder
De 9e editie van de Walk4Veterans is een feit!

De Walk4Veterans 2022 zit er weer op! 75 dagen lang is er gewandeld of gesport met maar 1 doel: geld ophalen voor een veteranenhulphond.

Lees verder
Heldenweek 2022

De voorbereidingen voor de Heldenweek 2022 zijn gestart! Het Cadettencorps – de studenten van de Koninklijke Militaire Academie (KMA) – en de stichtingen Villa Pardoes en Hulp voor Helden slaan de handen ineen voor een week waarin 12 ‘thuisfront’ gezinnen samen kunnen bijkomen in de prachtige villa’s van Pardoes bij de Efteling.

Lees verder
Dag voor vrouwelijke veteranen

Op zaterdag 29 oktober a.s. organiseert stichting Thuisbasis de Klaproos een verwendag, speciaal voor de 6000 vrouwelijke veteranen die Nederland rijk is.

Lees verder
Vernieuwde MissionKit

Met de MissionKit steken we zowel de militair als zijn of haar thuisfront een hart onder de riem. De inhoud van dit pakket is gericht op hun onderlinge contact en iedere uitgezonden militair ontvangt er eentje van stichting Hulp voor Helden.

Lees verder
Hulp voor Helden
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB APELDOORN
055 - 355 40 39
info@hulpvoorhelden.nl
www.hulpvoorhelden.nl
NL26 INGB 0000 3860 00 ten name van Stichting KPPR

   

 
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid