Registraties

Kamer van Koophandel

40477601

.

RSIN/ fiscaal nummer

820349859

.

Bankrekening ING-bank

NL26 INGB 0000 386000

BIC-nummer: INGBNL2A

Kwaliteitsborging

ANBI.pngANBI registratie

Hulp voor Helden is een ANBI erkende organisatie. Daarmee zijn wij bij de belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat betekent dat de schenkingen die wij ontvangen onder bepaalde voorwaarden door donateurs kunnen worden afgetrokken in de aangifte van hun inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Daarnaast zijn daarmee schenkingen aan ons, vrijgesteld van schenk- of erfbelasting. Zo komt het bedrag dat je schenkt volledig ten goede aan Hulp voor Helden – stichting KPPR.

ANBI register Belastingdienst

.

cbfCBF erkend goed doel

Hulp voor Helden is een CBF Erkend Goed Doel. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld en dat wij zorgvuldig omgaan met iedere euro. Wij leggen verantwoording af en laten ons onafhankelijk controleren. Je kunt dus met een gerust hart aan ons geven. Via onderstaande knop kom je rechtstreeks bij ons CBF-Erkenningspaspoort. Hier zie je in één oogopslag de belangrijkste informatie over onze organisatie. Alle getoonde financiële kengetallen zijn door het CBF gevalideerd.

 CBF-Erkenningspaspoort

Meer info op Geefgerust.nl

.

GDNL.pngGoede Doelen Nederland

Hulp voor Helden is lid van Goede Doelen Nederland.

 .

SBF.pngSamenwerkende Brancheorganisaties Filantropie

Hulp voor Helden verbindt zich aan de gedragscode Samenwerkende Brancheorganisaties Filantropie.

 .

Kroon_transparant.pngPredicaat 'Koninklijk'

Hulp voor Helden heeft het predicaat 'Koninklijk'. Dit symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van de Koning.

-

Zie hier de bronvermeldingen van beelden gebruikt in onze website.

Sluiten